Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Postadress: BOX 177, 59224 VADSTENA Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar Webbplats

Svenska kyrkan är en mötesplats och en rastplats för alla. Här bär vi tillsammans livets sorg och glädje, misströstan och hoppfullhet, tro och tvivel. Vi är en del av den världsvida kyrkan som genom århundraden haft erfarenhet av Guds närvaro i allt - en kraft starkare än vår egen som går med oss genom allt.

Här kan du se preliminära valresultat för kyrkomötet, Linköpings stift och Vadstena pastorat.

Kyrkoval

Gå med oss i paraden, se fotoutställningen GOD LOVE PRIDE eller fäst vår gnuggis med texten "Störst av allt är kärleken" på handen!

Svenska kyrkan på Vadstena Pride

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och av dig.  Om du går i nian, på gymnasiet eller är vuxen och känner att du missat något, så är du också välkommen att konfirmera dig och vara med i verksamheten.

Konfirmand och ungdom

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och av dig. Om du går i nian, på gymnasiet eller är vuxen och känner att du missat något, så är du också välkommen att konfirmera dig och vara med i verksamheten.

The Crucifixion av John Stainer, Jesus Christ Superstar, kammarmusik eller Gatans kör? Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikevenemang och bidrar till ett levande kulturliv.

Konserter

Har du funderingar kring medlemskap i Svenska kyrkan?
Läs våra vanligaste frågor och svar här.

Välkommen som medlem

Har du funderingar kring medlemskap i Svenska kyrkan? Läs våra vanligaste frågor och svar här.

Under de senaste åren har vi haft ett rikt och varierat innehåll under rubriken "Söndagsforum". Forumen är uppskattade och för det mesta välbesökta tillfällen att utbyta kunskaper och tankar.

Söndagsforum

Kyrkorådet har beslutat att under 2017 uppföra nya rationella och ändamålsenliga ekonomibyggnader i anslutning till Nya kyrkogården i Vadstena

Ekonomibyggnad och kontor vid nya kyrkogården

Du kan filtrera information i kalendern nedan. Klicka på förstoringsglaset till höger och skriv in t ex Dal, söndagsforum eller mässa.