Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Postadress: BOX 177, 59224 VADSTENA Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar Webbplats

Svenska kyrkan är en möteplats och en rastplats för alla. Här bär vi tillsammans livets sorg och glädje, misströstan och hoppfullhet, tro och tvivel. Vi är en del av den världsvida kyrkan som genom århundraden haft erfarenhet av Guds närvaro i allt - en kraft starkare än vår egen som går med oss genom allt.

Biskop Martin önskar alla välkomna till stiftsfesten i Vadstena 17 september. Vi dukar vi upp till fest på klosterområdet i Vadstena. Välkommen till en fullmatad och spännande dag i rörelse!

Stiftsfest i Vadstena

Förföljda kristna och utsatta troende