Vadstena och Dals församlingar Besöksadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Postadress: BOX 177, 59224 VADSTENA Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar Webbplats

Svenska kyrkan är en mötesplats och en rastplats för alla. Här bär vi tillsammans livets sorg och glädje, misströstan och hoppfullhet, tro och tvivel. Vi är en del av den världsvida kyrkan som genom århundraden haft erfarenhet av Guds närvaro i allt - en kraft starkare än vår egen som går med oss genom allt.

Gudstjänster, konserter, guidade kyrkrundor, musikdramat "Visa mig vägen" och mycket mer.

Sommar i Vadstena pastorat

Nästa kyrkoval sker den 17 september 2017. Då får alla medlemmar i Svenska kyrkan som fyllt 16 år välja vilka som skulle företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkoval

The Crucifixion av John Stainer, Jesus Christ Superstar, kammarmusik eller Gatans kör? Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikevenemang och bidrar till ett levande kulturliv.

Konserter

Har du funderingar kring medlemskap i Svenska kyrkan?
Läs våra vanligaste frågor och svar här.

Välkommen som medlem

Har du funderingar kring medlemskap i Svenska kyrkan? Läs våra vanligaste frågor och svar här.

Kyrkorådet har beslutat att under 2017 uppföra nya rationella och ändamålsenliga ekonomibyggnader i anslutning till Nya kyrkogården i Vadstena

Ekonomibyggnad och kontor vid nya kyrkogården

Du kan filtrera information i kalendern nedan. Klicka på förstoringsglaset till höger och skriv in t ex Dal, söndagsforum eller mässa.