Vadstena och Dals församlingar Besöks- och postadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Svenska kyrkan är en mötesplats och en rastplats för alla. Här bär vi tillsammans livets sorg och glädje, misströstan och hoppfullhet, tro och tvivel. Vi är en del av den världsvida kyrkan som genom århundraden haft erfarenhet av Guds närvaro i allt - en kraft starkare än vår egen som går med oss genom allt.

Du kan filtrera information i kalendern nedan. Klicka på förstoringsglaset till höger och skriv in t ex Dal, söndagsforum eller mässa.