Vadstena och Dals församlingar Besöks- och postadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Musikgudstjänster och konserter

Svenska kyrkan är Sveriges största arrangör av musikarrangemang och bidrar till ett levande kulturliv.

Musikkollekt

Vi har fri entré till samtliga musikarrangemang (utom i undantagsfall) men för att musikverksamheten ska kunna fortsätta ha den omfattning och kvalitet som den har idag, är vi beroende av att besökarna ger en generös gåva. Du är välkommen oavsett om du ger mycket, lite eller inget alls, men vi är tacksamma för omkring 90 kr som kollekt till musikverksamheten på något av följande sätt:

Kontant till värdarna vid utgången.

Med kort i Klosterkyrkans e-kassa.

Med Swish till musikverksamheten 123 593 55 72.

Beatrice Paping

Direkt: 0143-29857