CASA

Huset

CASA ligger i församlingshemmet och är öppet både nu och då. Öppettiderna är helt behovsanpassade. Några dagar i veckan finns möjlighet att äta en myspysfrukost och tillsammans med andra fira en enkel morgonbön. Våfflor, mackor och annat gott finns till självkostnadspris och en fredag i månaden ses vi här efter temamässan i Klosterkyrkan. På CASA har vi också olika projekt igång. CASA är ungdomarnas ställe och är ständigt under förvandling. Här kläcks idéer. Här kan du vara med och påverka. Allt går kanske inte att genomföra men vi försöker alltid!

Frukost & morgonbön på Casa
Onsdag, torsdag och fredag kl 07:00-08.30.
Morgonbön typ 07.50
Onsdagar är CASA öppet från 14.30. Kl 18 är det PAUS i kapellet, efteråt käkar vi ihop för den som vill!
Onsdagar ojämna veckor: CASA IF kl 16-17. Vill du veta mer finns en egen flik för just detta projekt!