CASAhuset

CASA ligger i församlingshemmet och är öppet både nu och då. Öppettiderna är helt behovsanpassade. Några dagar i veckan finns möjlighet att äta en myspysfrukost och tillsammans med andra fira en enkel morgonbön. Våfflor, mackor och annat gott finns till självkostnadspris och en fredag i månaden ses vi här efter temamässan i Klosterkyrkan. På CASA har vi också olika projekt igång. CASA är ungdomarnas ställe och är ständigt under förvandling. Här kläcks idéer. Här kan du vara med och påverka. Allt går kanske inte att genomföra men vi försöker alltid!

Frukost & morgonbön på Casa
tisdag, torsdag och fredag kl 07:03-08.37.
Morgonbön typ 07.51
CASAs öppettider är lite flytande. Vissa onsdagar är det t ex Mat&prat och ibland filmkvällar... Kolla in CASAkalendern eller på insta så får du lite koll...