Konfirmandresa till Loreto
Foto: Johanna Olovson

CASAcrew

???

Ålder är mest en siffra, men i CASAcrew kan man haka på från ca 15 år upp till 25+!
Här kan du som redan är konfirmerad, men också du som kände att du missade konfirmationen eller helt enkelt bara är nyfiken på vad som händer i kyrkan vara med. Det är kanske här det börjar och det finns många olika projekt att gå in i om du vill. Det kan tex vara att ta ett större ansvar för konfirmanderna och vara med som förebild där. När vi ses försöker vi ordna det så att alla kan bidra och ta ansvar för något i församlingen som t.ex. att dela ut nattvard, ansvara på CASA, rodda, spela musik, dela ut kyrkporten, snickra, fixa med mat&prat... Hit kan du komma som den du är med dina gåvor.

Vill du gräva lite djupare i dig själv och få möjlighet att fördjupa dig, både genom samtal, bön, yttre och inre resor - klicka in på Pilgrim eller CASA Community.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och vår integritetspolicy

anmälan

Uppgifter om målsman