Konfirmandresa till Loreto
Foto: Peter Wigren

CASAkonfirmand 24-25

Konfirmation onsdag 25 juni kl 18.00 i Klosterkyrkan 2025

Hej!

Det år du fyller fjorton bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Konfirmation betyder bekräftelse – bekräftelse av ditt dop och av dig själv. Om du går i nian, på gymnasiet eller är vuxen och känner att du missat något, så är du också välkommen att vara med i verksamheten och konfirmera dig. Vill du starta tidigare så har vi även påsläpp i åk 7.

Du behöver inte vara döpt för att bli konfirmand. Om du inte är döpt och vill konfirmeras så sker dopet under året. Vi ses vid olika tillfällen och det är du själv som tar ansvar för din konfirmandtid! Huvudspåret är att vi ses 1 gång i månanden på fredagar och vid några läger.

Fredagen den 30/8 uppstart med temamässa och information om konfirmandtiden. Vi startar i Klosterkyrkan kl 18.00

Onsdagen den 25/6 kl 18.00 är det konfirmation i Vadstena Klosterkyrka efter att vi kommit hem från det större lägret i Italien under midsommarveckan.

Läger och pilgrimsresor ser vi som ett viktigt inslag. Ibland behöver man komma iväg för att upptäcka nya saker.  Läs mer om när vi ses och om våra olika läger i CASAtider och CASApilgrim.

Se detta som test och var du själv står i olika livsfrågor och ta chansen att upptäcka vad tro och kyrka kan vara. Under året kommer du också ha möjlighet att testa olika saker som till exempel frukost, mässor, utdelning av Kyrkporten, mat & prat mm. Du får prova på lite olika spår för att  bilda din egen uppfattning om vad kyrka är (inte bara själva byggnaden alltså). 

Följ oss gärna på instagram: @casaungdom

Vill du veta mer om konfirmation i Svenska Kyrkan? Kolla in svenskakyrkan.se

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och vår integritetspolicy

Anmälan

Uppgifter om målsman