Församlingsbladet Kyrkporten

Kyrkporten är Vadstena pastorats tidskrift. Sedan 1978 har den kommit ut med fyra nummer om året. Den delas ut till alla hushåll i Vadstena och innehåller reportage och information om vilka vi är och vad vi har gjort samt vad vi kommer att göra.

Bor du inte i Vadstena eller har vägarna förbi för att hämta ett exemplar i någon av våra kyrkor och församlingshem, finns Kyrkporten att läsa på den digitala tjänsten Issuu. Äldre nummer finns att läsa på pastorsexpeditionen.

Kyrkporten på Issuu.com

Redaktion och material

Kyrkportens redaktör är pastoratets kommunikatör Fredrik Unger. Tillsammans med redaktionskommitten ansvarar han för innehåll och utformning. Vill du bidra med material till Kyrkporten är du välkommen att skicka ett e-postmeddelande till kyrkporten.vadstena@svenskakyrkan.se eller besöka pastorsexpeditionen.

Redaktör för Kyrkporten

Fredrik Unger