Vadstena och Dals församlingar Besöks- och postadress: Gräsgatan 31, 59230 Vadstena Telefon: +46(143)29850 E-post till Vadstena och Dals församlingar

Musikal

Camilla Wellborg Käck och Maria Sundelius har bl a skrivit musikalerna Restaurang Savanna, Fröken Modigs hattaffär och Huset vid Grevegränd 13 tillsammans. Under hösten 2018 arbetar de med den egenproducerade musikalen Klöz tillsammans med Kulturskolan. Föreställningar våren 2019.

Huset vid Grevegränd 13 (2016)

Titta på "Huset vid Grevegränd 13 " på YouTube

Fröken Modigs hattaffär (2015)

Hösten 2015 sattes "Fröken Modigs hattaffär" upp på Petrus Magni Scen. Handlingen utspelade sig i en idyllisk småstad där Fröken Modig öppnade sin hattaffär. Stadsborna var nyfikna, någon var skeptisk; hur skulle det gå? Snart visar det sig att Fröken Modigs hattaffär blir en stor tillgång för hela staden för där finns mycket mer än hattar!

Titta på "Fröken Modigs hattaffär" på YouTube

Restaurang Savanna (2014)

"Restaurang Savanna" är en barnmusikal skriven av Camilla Wellborg Käck och Maria Sundelius. Den spelades för skolbarn och allmänheten vid flera föreställningar på Petrus Magni scen i Vadstena i november 2014.

Titta på "Restaurang Savanna" på YouTube

TONTJUVEN (2013)

STÖRST AV ALLT ÄR... (2012)

klöz (2011)