Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat Besöksadress: Storegårdsvägen 2, 46830 Vargön Postadress: BOX 22, 46821 VARGÖN Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat Webbplats

Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Komminister 100%

Ledig tjänst i Vargöns kyrka

Komminister 100%

Vår nuvarande kyrkogårds- och fastighetschef kommer att gå i pension till våren och därför söker vi nu en ny chef.

Kyrkogårds- och fastighetschef 100 %

Varmt välkommen till en miniretreat i Gärdhems kyrka

Föreläsning med retreat

Varmt välkommen till en miniretreat i Gärdhems kyrka lördagen den 22/10 ca kl 10.00-20.00. Dagen startar med en föreläsning av Erland Svenungsson med temat "Att stanna upp - hur mycket skall vi orka? Tankar om våra inre och yttre behov".