Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat Besöksadress: Storegårdsvägen 2, 46830 Vargön Postadress: BOX 22, 46821 VARGÖN Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat Webbplats

Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Flera projekt på gång i Västra Tunhem

Under sommaren 2016 pågår flera olika byggprojekt vid Västra Tunhems kyrka och församlingshem.

* Byte av den stora kyrkoorgeln i Västra Tunhems kyrka, som kommer att monteras ned efter midsommar.
* Fasadrenovering av Västra Tunhems kyrka. Se foton här!
* Renovering av personalutrymmen i Kyrkstuga.

Vi ber om överseende om ev. olägenheter som byggprojekten kan medföra.

Fastighetsförvaltningen

Komminister 100%

Ledig tjänst i Vargöns kyrka

Komminister 100%

Vår nuvarande kyrkogårds- och fastighetschef kommer att gå i pension till våren och därför söker vi nu en ny chef.

Kyrkogårds- och fastighetschef 100 %