Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat Besöksadress: Storegårdsvägen 2, 46830 Vargön Postadress: BOX 22, 46821 VARGÖN Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat Webbplats

Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Flera projekt på gång i Västra Tunhem

Under sommaren 2016 pågår flera olika byggprojekt vid Västra Tunhems kyrka och församlingshem.

* Byte av den stora kyrkoorgeln i Västra Tunhems kyrka, som kommer att monteras ned efter midsommar.
* Fasadrenovering av Västra Tunhems kyrka. Se foton här!
* Renovering av personalutrymmen i Kyrkstuga.

Vi ber om överseende om ev. olägenheter som byggprojekten kan medföra.

Fastighetsförvaltningen

Det bjuds på massor av härlig sommarmusik i våra kyrkor i sommar! Välkomna!

Sommarmusik

Det bjuds på massor av härlig sommarmusik i våra kyrkor i sommar! Välkomna!

Trasmattor - Maja Bengtsson

Varmt välkomna!

Sommarkvällar i Gärdhem

Smörgås samt Kakbuffé 30 kr. Kaffe, te och saft bjuder vi på. Bokförsäljning, Japansk teckning - Vanja Waller, Trasmattor - Maja Bengtsson Varmt välkomna!

Varmt välkomna att fira gudstjänster i det fria!

Friluftsgudstjänster i sommar

Varmt välkomna att fira gudstjänster i det fria!

Öppet 27 juni - 10 juli kl 14.00-18.00.
Lotteri, försäljning av bröd, sylt, pesto, ljus och Sackeusvaror.

Varmt välkomna!

Vägkyrka Västra Tunhem

Öppet 27 juni - 10 juli kl 14.00-18.00. Servering med våfflor samt utställningar i församlingshemmet. Kyrkan är öppen för guidning och personlig andakt. Lotteri, försäljning av bröd, sylt, pesto, ljus och Sackeusvaror. Varmt välkomna!

Komminister 100%

Ledig tjänst i Vargöns kyrka