Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat Besöksadress: Granåsvägen 22, 46833 Vargön Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Anslagstavla

Här kan du läsa om lite smått o gott om vad som händer i vårt pastorat. Allt i från roliga händelser till renoveringar. Klicka här!

Att sjunga i kör är både befriande, energigivande och ger en härlig gemenskap. Välkommen!

Vill du vara med i en kör?

...till Vargöns kyrka

Svenska kyrkans kansli flyttar...

...till Vargöns kyrka

Under hösten öppnar vi vårt våffelcafé i Vargöns kyrka.

Våffelcafé i Vargöns kyrka

Under hösten öppnar vi vårt våffelcafé i Vargöns kyrka.

Välkomna till Vänersnäs församlingshem o tala om liv och tro!

Samtalsgrupp

Välkomna till Vänersnäs församlingshem o tala om liv och tro!

Läs om minnesgudstjänster, kaffeservering och Öppet Hus!

Allhelgonahelgen

Läs om minnesgudstjänster, kaffeservering och Öppet Hus!