Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat Besöksadress: Storegårdsvägen 2, 46830 Vargön Postadress: BOX 22, 46821 VARGÖN Telefon: +46(521)265850 E-post till Västra Tunhems pastorat Webbplats

Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Anslagstavla

Här kan du läsa om lite smått o gott om vad som händer i vårt pastorat. Allt i från roliga händelser till renoveringar. Klicka här!

Anmälan till Kidz

...till Vargöns kyrka

Svenska kyrkans kansli flyttar...

...till Vargöns kyrka

Att sjunga i kör är både befriande, energigivande och ger en härlig gemenskap. Välkommen!

Vill du vara med i en kör?

Alla som är röstberättigade får ett röstkort till sin folkbokföringsadress senast den 28 augusti 2017. Din röst spelar roll!

Kyrkoval 17 september 2017

Vaktmästare till församlingsverksamheten 100%