Västra Tunhems pastorat

Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Fastan är ett experiment i att leva det goda livet. Under fastetiden vill vi utmana dig att göra saker som är nyttiga för dig och bra för andra, en gång om dagen. Våra förslag handlar om plastkassar, poesi, böner, mat och tid för eftertanke. Vi presenterar en ny utmaning varje morgon.

Fasteutmaningen 2018

Ny scoutgrupp i Gärdhems församling!

Är du redo?

Ny scoutgrupp i Gärdhems församling!

Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Sommarjobb på kyrkogårdarna

Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Fikasugen? Välkommen till Våffelcaféet i Vargöns kyrka

Kaffe och våffla med tillbehör 10 kr!

Våffelcafé

Kaffe och våffla med tillbehör 10 kr!