Västra Tunhems pastorat

De fyra församlingarna Västra Tunhem, Vänersnäs, Gärdhem, Åsaka-Björke bildar tillsammans Västra Tunhems pastorat. Vi vill vara en betydelsefull del av samhället och möta och följa människor i livets alla skeden. Vi har många olika verksamheter och oavsett vem du är, så tror vi att det finns något som kan passa dig.

Pastoratsmässa

Vi firar pastoratsmässa i Vargöns kyrka på söndag
den 15 september kl. 11. Efter mässan bjuder vi på kyrklunch. Anmäl dig till lunchen senast den 12  september på tel. 0521-26 58 50!

Varmt välkommen!

Hur kunde det hända?
- en överlevnadsberättelse

Torsdagen den 19 september kommer Gil Zukowski till Vargöns kyrka. Han berättar om sina föräldrars upplevelser från tyska koncentrationsläger under andra världskriget. Han berättar också om hur det var att växa upp med dessa svåra erfarenheter och hur man överlever det svåraste svåra.
Välkommen till Vargöns kyrka den 19 september kl 18.30​!

Fritt inträde