Gärdhems församling

Gärdhem är en församling i utkanten av Trollhättan Stad, söder och öster om centralorten Trollhättan. I församlingen bor knappt 3 500 innevånare. De flesta i församlingen bor i Halvorstorp, som är en stadsdel inne i Trollhättan, och i tätorten Velanda.

I Gärdhems församling är gemenskapen viktig. En församling byggs genom vänskapsband och därför erbjuder vi många mötesplatser till barn, ungdomar eller vuxna, och på våra våffelcaféer, försöker vi mötas över åldergränserna.

Vi firar gudstjänst/mässa varje söndag, vanligtvis kl 11.00 eller 18.00 och vi har tre kyrkor som vi alternerar emellan.

I Gärdhems kyrka firar vi ofta traditionell högmässa kl 11.00. Här medverkar vår fina kyrkokör vid de större högtiderna.

Dop erbjuds framförallt på lördagar, men även i den gudstjänst som firas på söndagen.

Du är varmt välkommen när helst det passar dig!

Välkommen till Gärdhems församling!

Titta gärna på musikvideon om det som händer i Gärdhems församling och vad kyrkan är för något.