Församlingshem

Körövningar, vägkyrka, begravningskaffe, bibelstudier, våffelcafé, trivselkvällar, öppet kyrkis.... aktiviteterna är många i våra fina församlingshem.

Kyrkstugan Västra Tunhem

I vårt fina församlingshem i Västra Tunhem finns verksamhet som passar både stora och små. Här har vi träffar med olika teman t ex: kransbindning. På sommaren är är Vägkyrkan ett populärt besöksmål.

Vargöns kyrka

Vargöns kyrka församlingshemsdelen

I Vargöns kyrka med församlingslokaler har vi verksamhet som passar både små och stora. Här har vi Öppet kyrkis för de små barnen och gruppen Kidz för de större barnen. Här ses konfirmanderna och Tunhemskören har sina övningar här.

Vänersnäs församlingshem

I vårt fina församlingshem har vi verksamhet som passar både stora och små. Välkommen!

Gärdhems församlingshem

I församlingshemmet i Gärdhem övar församlingens kyrkokör. På sommaren är församlingshemmet välbesökt då vi har "Sommarkvällar i Gärdhem" då det är ut kakbuffé och musikgudstjänst.

Halvorsgården och Halvorskyrkan

I Halvorskyrkan och i Halvorsgården har vi verksamhet som passar både stora och små. Vi har Våffelcafé, Cafékvällar, Öppet kyrkis, Öppet hus med fika för daglediga. Här ses även konfirmanderna och Psalmkören.

Velandakyrkan

På Annandag Påsk 2019 fick Västra Tunhems pastorat en ny kyrka! Då invigde biskop Åke Bonnier Velanda kyrka som fram tills nu tillhört missionsförsamlingen på orten.

Väne Åsaka församlingshem

I vårt fina församlingshem i Väne Åsaka har vi verksamhet som passar både stora och små.

Norra Björke församlingshem

Välkommen till vårt församlingshem i Norra Björke.