Kyrkstugan Västra Tunhem

I vårt fina församlingshem i Västra Tunhem finns verksamhet som passar både stora och små. Här finns Ljugarbänk, och trivselkvällar med olika teman t. ex kransbindning. På sommaren är är Vägkyrkan ett populärt besöksmål.

I vårt fina församlingshem i Västra Tunhem finns verksamhet som passar både stora och små.  Här finns Ljugarbänk och trivselkvällar med olika teman t. ex kransbindning.

Vi har också Luciafirande, Knutsfest och Nationaldagsfirande, då i samarbete med Scouterna.

På sommaren är församlingshemmet välbesökt då vi har Vägkyrka med utställare och kaffeservering, och sommarmusik i kyrkan.

Kyrkogårdsvaktmästarna har sitt kontor i bottenvåningen.

Välkommen in!

Kyrkstugan går även att hyra:

Vid dop

Om barnet är skrivet i pastoratet kostar det inget att hyra våra lokaler i 6 timmar för dopkaffe.

Vid begravning

Församlingshemmet upplåtes utan kostnad för pastoratsbo eller om den avlidne varit kyrkoskriven här inom en tre-årsperiod och vid dödsfallet är kyrkotillhörig.

Vid övriga tillfällen

Hela Kyrkstugan, övervåningen rymmer 100 personer och kostar 600 kr
för 1-6 timmar.

Kontakta gärna församlingsexpeditionen för mer information tel: 0521-26 58 50.

Bokningar

Ring gärna församlingsexpeditionen om du vill boka något av våra församlingshem.
Må, ti, to, fr 9-12, on 12.30-15.30