Västra Tunhems pastorat

Kyrkstugan Västra Tunhem

I vårt fina församlingshem i Västra Tunhem finns verksamhet som passar både stora och små. Här finns Öppet Kyrkis, Bokcirkel, Ljugarbänk, Trivselkvällar med olika teman t. ex kransbindning. På sommaren är är Vägkyrkan ett populärt besöksmål.

Vi har också Luciafirande, Knutfest och Nationaldagsfirande, då i sam-
arbete med Scouterna.

På sommaren är församlingshemmet välbesökt då vi har Vägkyrka med utställare och kaffeservering, och sommarmusik i kyrkan.

Här har även Mikael Hilmersson, kyrkvaktmästare sitt arbetsrum. Kyrko-
gårdsvaktmästarna har sitt kontor i bottenvåningen.

Välkommen in!

Kyrkstugan går även att hyra:

Vid dop

För församlingsbor kostar det inget att hyra våra lokaler i 6 timmar för dopkaffe.

Vid begravning

Församlingshemmet upplåtes utan kostnad för pastoratsbo eller om den avlidne varit kyrkoskriven här inom en tre-årsperiod och vid dödsfallet är kyrkotillhörig.

Vid övriga tillfällen

Hela Kyrkstugan, övervåningen rymmer 100 personer och kostar 600 kr
för 1-6 timmar.

Kontakta gärna församlingsexpeditionen för mer information tel: 0521-26 58 50.

Bokningar

Ring gärna församlingsexpeditionen om du vill boka något av våra församlingshem.
Må-Fr 09.00-12.00