Västra Tunhems pastorat

Gärdhems församlingshem

I församlingshemmet i Gärdhem har vi olika aktiviteter, såsom vävning, sopplunch, och körövningar. Vi har träffar som t. ex "Pensionärernas dag". På sommaren är församlingshemmet välbesökt då vi har "Sommarkvällar i Gärdhem" då det är utställningar, kaffeservering och sommarmusik.

Här arbetar:
Petra Waller, präst
Anna Dahlqvist, kantor
Helena Nylén, diakon
Niklas Johansson, församlingsassistent
Ulf Alexandersson, kyrkogårdsvaktmästare
Peter Lind, kyrkogårdsvaktmästare
Ida Christensson, kyrkogårdsvaktmästare

Välkommen in!

Församlingshemmet går även att hyra

Vid dop

För församlingsbor kostar det inget att hyra våra lokaler i 6 timmar för dopkaffe.

Vid begravning

Församlingshemmet upplåtes utan kostnad för pastoratsbo eller om den avlidne varit kyrkoskriven här inom en tre-årsperiod och vid dödsfallet är kyrkotillhörig. I övriga fall erlägges fastställd hyra.

Vid övriga tillfällen

Du kan hyra hela övervåningen på församlingshemmet som rymmer 100 personer och kostar 600 kr för 1-6 timmar.

Kontakta gärna församlingsexpeditionen för mer information tel: 0521-26 58 50.

Bokningar

Ring gärna församlingsexpeditionen om du vill boka något av våra församlingshem.
Må-Fr 09.00-12.00