Foto: Västra Tunhems pastorat

Gärdhems församlingshem

I församlingshemmet i Gärdhem övar församlingens kyrkokör. På sommaren är församlingshemmet välbesökt då vi har "Sommarkvällar i Gärdhem" då det är ut kakbuffé och musikgudstjänst.

I församlingshemmet i Gärdhem övar församlingens kyrkokör.
På sommaren är församlingshemmet välbesökt då vi har "Sommarkvällar i Gärdhem" då det är kakbuffé och musikgudstjänt.

Här arbetar:
Ulf Alexandersson, kyrkogårdsvaktmästare
Peter Lind, kyrkogårdsvaktmästare
Ida Christensson, kyrkogårdsvaktmästare

Välkommen in!

Församlingshemmet går även att hyra

Vid dop

Om barnet är skrivet i pastoratet kostar det inget att hyra våra lokaler i 6 timmar för dopkaffe.

Vid begravning

Församlingshemmet upplåtes utan kostnad för pastoratsbo eller om den avlidne varit kyrkoskriven här inom en tre-årsperiod och vid dödsfallet är kyrkotillhörig. I övriga fall erlägges fastställd hyra.

Vid övriga tillfällen

Du kan hyra hela övervåningen på församlingshemmet som rymmer 100 personer och kostar 600 kr för 1-6 timmar.

Kontakta gärna församlingsexpeditionen för mer information tel: 0521-26 58 50.

Bokningar

Ring gärna församlingsexpeditionen om du vill boka något av våra församlingshem.
Må, ti, to, fr 9-12, on 12.30-15.30