Väne Åsaka församlingshem

I vårt fina församlingshem i Väne Åsaka har vi verksamhet som passar både stora och små. Vi har Våffelcafé, Bibelstudium, Öppet kyrkis och en barnkör. Här ses även konfirmanderna och Åsaka-Björke kören. I församlingshemmet kan man också låna en bok från bokvagnen och barnen kan leka i lekrummet.

Här har även diakonen Helena Nylén och kantorn Karin Helgesson sitt arbetsrum.

Välkommen in!

Församlingshemmet går även att hyra:

Vid dop

Om barnet är skrivet i pastoratet kostar det inget att hyra våra lokaler i 6 timmar för dopkaffe.

Vid begravning

Församlingshemmet upplåtes utan kostnad för pastoratsbo eller om den avlidne varit kyrkoskriven här inom en tre-årsperiod och vid dödsfallet är kyrkotillhörig. I övriga fall erlägges fastställd hyra.

Vid övriga tillfällen

Hela församlingshemmet övervåningen kostar 600 kr för 1-6 timmar.

Du kan också hyra stora salen inkl. köket för en kostnad av 500 kronor för 1-4 timmar. Stora salen rymmer 90 personer.

Gröna rummet (kyrktorget) rymmer 20 personer och går att hyra inkl. kök för 200 kronor för 1-6 timmar.

Även konfirmandrummet i bottenvåningen kostar 200 kronor för 1-6 timmar.

Kontakta gärna församlingsexpeditionen för mer information tel: 0521-26 58 50.

Församlingshemmet ligger mittemot kyrkan.

Se kartan

Bokningar

Ring gärna församlingsexpeditionen om du vill boka något av våra församlingshem.
Må, ti, to, fr 9-12, on 12.30-15.30