Foto: Västra Tunhems pastorat

Lär känna din kyrka och kyrkogård

Våra kyrkor och kyrkogårdar vårdar personliga minnen och ett gemensamt kulturarv. Följ med på en vandring på Västra Tunhems kyrkogård och gör en tidsresa till svunna tider.

På Västra Tunhems kyrkogård har vi satt upp ett antal stolpar med QR-koder, skannar man av dessa koder kommer man till vår hemsida där man kan läsa om kyrkan, ceremoniplatsen, kyrkogården och intressanta personer. 

Karta över var stolparna sitter på kyrkogården finns att hämta i Västra Tunhems kyrka, församlingshemmet Kyrkstugan och på besökstoaletten.

OBS! Under våren 2021 kommer det även finnas möjlighet att gå en digital kyrkogårdsvandring på Väne Åsaka kyrkogård. Sidan är under uppbyggnad! 

Do you want to read this information in english or some other language please use the button ”Översätt/Translate”, which looks like an globeicon up to the right. 

Lär känna din kyrka och kyrkogård Folder att skriva ut

Så här gör du för att skanna QR-koder

Om du har en nyare mobiltelefon kan det fungera att skanna av QR-koden direkt i kameran i mobilen. Prova att håll kameran framför koden, kommer hemsidan upp med information då har du lyckats, då är det bara att fortsätta att skanna och gå vidare på vandringen. 

Händer det ingenting kan du behöva ladda ner en app ”Skanna QR-koder”. Brukar finnas där man hämtar appar, t ex i Appstore, Galaxy store.