Kågedalens församling

Kontakt

Kågedalens församling Besöks- och postadress: Holmforsvägen 6, 93431 KÅGE Telefon: +46(910)714730 E-post till Kågedalens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kågedalens församling

Välkommen till Kågedalens församling, som sträcker sig från skog till kust, längs Kåge älv. Här vill vi att du ska finna en plats där du ska känna dig välkommen, behövd och delaktig.

Bokning: 0910-708404. (Nås säkrast vardagar 8.30-11.30 och 13-15)
Församlingsexpeditionens telefontid är  måndag-torsdag kl 10-12, tel. 0910-71 47 30

Kontakt

Bokning: 0910-708404. (Nås säkrast vardagar 8.30-11.30 och 13-15) Församlingsexpeditionens telefontid är måndag-torsdag kl 10-12, tel. 0910-71 47 30

Vi firar gudstjänst varje söndag, men det finns ännu mer att vara med om och uppleva under veckan. Vad vill du göra idag?

Händer i veckan

– Vi behöver alla hjälp med att få lufta vårt inre och samtalet är ett redskap för att hjälpa oss att må bra. Det handlar helt enkelt om själslig friskvård.

Samtal är själslig friskvård

Är du hemma med barn på dagarna? Kom och umgås med andra barn och föräldrar!

Barn och familj

Är du hemma med barn på dagarna? Kom och umgås med andra barn och föräldrar!

Visst kan du gympa även när du sitter! I januari börjar en ny termin med sittgympa i både Kåge och Kusmark.

En ny termin med Sittgympa

Aktuellt från Skellefteå pastorat