Kontakt

Svenska kyrkan i Stenungsund Besöksadress: Stenungsunds Pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Postadress: Stenungsunds pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Telefon: +46(303)66000 E-post till Svenska kyrkan i Stenungsund Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stenungsunds pastorat består av Norums och Ödsmåls församlingar och har drygt 16400 invånare. Vi vill vara en gemenskap som bygger på vår relation till Gud, där tron på Jesus Kristus fördjupas och får komma till uttryck i vår omvärld.

Här hittar du lista på datum för respektive grupper.

Gruppstarter i höst

Under sommarmånaderna tar flera av våra grupper paus, för att sedermera starta igång till en ny termin under hösten igen. Här hittar du lista på datum för respektive grupper.

Här hittar du information och uppgifter om lediga tjänster i Svenska kyrkan i Stenungsund, Norum- och Ödsmåls församlingar.

Jobba hos oss

Välkommen till en dag i stillhet och tystnad med  tid för Gud och dig själv. Söndag 25 september i Kristinedalkyrkan.

Retreatdag

Välkommen till en dag i stillhet och tystnad med tid för Gud och dig själv. Söndag 25 september i Kristinedalkyrkan.

Norums vokalensemble framför musik av Laleh i Stenungsunds kapell. Lördag 1 oktober kl. 18.00. (Fri entré!)

Musikgudstjänst • LALEH

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud. Under din konfatid får du en möjlighet att bli bekant med kyrkan, vad det är att fira gudstjänst, vara med om andakter – och vad det har med ditt liv att göra!

#konfastund

Norums församlingshem har stängt sina lokaler en tid framöver p.g.a. renovering. Vi öppnar igen till hösten i nya fräscha lokaler. Vi återkommer med startdatum för terminen efter sommaruppehållet.

Norums församlingshem under renovering!

Vårfest i Kristinedalkyrkan 2016

Ett stort tack till alla, stora som små, som var med och bidrog till dena härliga eftermiddag tillsammans!