Kontakt

Svenska kyrkan i Stenungsund Besöksadress: Stenungsunds Pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Postadress: Stenungsunds pastorat, Kristinedalsvägen 2, 44447 Stenungsund Telefon: +46(303)66000 E-post till Svenska kyrkan i Stenungsund Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stenungsunds pastorat består av Norums och Ödsmåls församlingar och har drygt 16400 invånare. Vi vill vara en gemenskap som bygger på vår relation till Gud, där tron på Jesus Kristus fördjupas och får komma till uttryck i vår omvärld.

Torsdagar kl. 19.00 i Stenungsunds kapell. Varmt välkomna till dessa fem musiktillfällen under sommarkvällarna i juli och augusti i kapellet. Det kommer bjudas på allt från klassiska toner, jazz, gospel, Bluegrass till folkmusik och mycket mer.

Musik i sommarkväll

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud. Vid din #konfatid får du en möjlighet att bli bekant med kyrkan, vad det är att fira gudstjänst, vara med om andakter – och vad det har med ditt liv att göra!

#konfastund

Välkommen till en öppen träffpunkt för dig som förälder tillsammans med din baby. Torsdagar kl. 13.30 i Kristinedalkyrkan, med start den 1 september.

Nyheter till hösten - BABYCAFÈ

Välkommen att vara med på en tvådagarsvandring mellan
Gudhem och Varnhem med övernattning i Broddetorp.

Pilgrimsvandring 3 september

Välkommen att vara med på en tvådagarsvandring mellan Gudhem och Varnhem med övernattning i Broddetorp.

Församlingsbladet Kyrkfönstret ges ut fyra gånger per år och delas ut till alla hushåll i Stenungsunds pastorat. Du kan läsa senaste numret som är ute nu, samt bläddra i det samlade tiningsarkivet här:

Församlingsbladet "Kyrkfönstret"

Norums församlingshem har stängt sina lokaler en tid framöver p.g.a. renovering. Vi öppnar igen till hösten i nya fräscha lokaler. Vi återkommer med startdatum för terminen efter sommaruppehållet.

Norums församlingshem under renovering!

Vårfest i Kristinedalkyrkan 2016

Ett stort tack till alla, stora som små, som var med och bidrog till dena härliga eftermiddag tillsammans!