Musik i kyrkan

Svenska kyrkan är landets största arrangör av musikevenemang. I kyrkan finns en musikalisk bredd som inte finns någon annanstans i musiksverige. Här i Stenungsunds pastorat är vi stolta över att bidra till denna mångfald. Här kan du få lyssna till allt från barnkörer och populärmusik till lovsång och klassisk musik.

Kommande evenemang:

”I BEETHOVENS FOTSPÅR”
Söndag 1 november kl. 18.00 i Norums kyrka
Vid flygeln - Johan Möller Lekemo.

”ORGELSUS”
Söndag 8 november kl. 18.00 i Kristinedalkyrkan

Kom till kyrkan och låt orgeltonerna lysa upp och omsluta dig i höstmörkret! Vi varvar texter med musik av Dietrich Buxtehude, Johann Sebastian Bach, Hilding Rosenberg, Otto Olsson och Sigfrid Karg-Elert med flera.
Jesper Glans – orgel.

”NU VÄNTAR HELA JORDEN”
Söndag 29 november kl. 16.00 och 18.00 i Norums kyrka
I varje hus och hem finns någon som väntar. Någon på välförtjänt ledighet, någon på sina nära och kära och någon på paket. Vi tänder ett ljus och längtar dit tillsammans. Ljuset lyser för oss och omsluter oss med kärlek och förväntan. Kom och lyssna på Norums vokalensemle och känn julfriden.

Senaste evenemang:

I samarbete med studieförbundet SENSUS