Leva vidare-grupp

Att drabbas av sorg och bli tvungen att lära sig leva under nya förhållanden kan vara ett tungt arbete. Ibland kan man behöva någon utomstående att prata med.

Tomheten efter en livskamrat, en nära vän, en förälder eller ett barn som rycks ifrån en känns svår att bära. Svenska kyrkan i Stenungsund erbjuder möjlighet att få samtala med en diakon, antingen vid besök hemma eller i kyrkans samtalsmottagning i Kristinedalkyrkan.

Pastoratet erbjuder också "Leva vidare-grupper" där man får träffa andra sörjande. Ofta är det värdefullt att få träffa andra som är i liknande situation, för att gå vidare i sorgearbetet.

För mer information eller för frågor, är du varmt välkommen att kontakta någon av våra diakoner.

Sara Wallström

Anna Blomberg