Två barn samspelar vid en leksaks-kassaapparat.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

0 - 6 år | Öppen förskola

Varmt välkommen till en mötesplats för barn och vuxna.

Kyrkans öppna förskola en träffpunkt, där du kan knyta nya kontakter och dela gemenskap med andra barn och vuxna. Du som förälder kan tillsammans med ditt barn komma till den öppna förskolan för att pyssla, leka, sjunga eller bara vara!

MÅNDAGAR KL. 09.30-12.00
Ödsmåls församlingshem

TISDAGAR KL. 09.30-12.00
Kristinedalkyrkan

FREDAGAR KL. 09.30-12.00
Norums församlingshem

Ändrade öppettider: Måndag 6 juni - Stängt.
Ordinarie öppettider sträcker sig fram t.o.m. vecka 23. Se sommarens öppettider nedan.

Frukostservering i vår

Vid fyra tillfällen i vår myser vi till det lite extra med GO'FRUKOST i samband med att vi öppnar.

TISDAG 31 MAJ KL. 09.30

Plats: Kristinedalkyrkan

Vi startar med frukost och sedan är det sång, samling, något trevligt skapande, och lek som vanligt. Vi ses!

Kom och lek i sommar

VECKA 24 – 33 · Kyrkans öppna förskola är öppen varje onsdag hela sommaren.

Händer som spelar på en trumma

0 - 10/10 - 18 mån. | Baby- och barnrytmik

Välkommen till babyrytmik för barn 0-10/10-18 månader. Här får du och ditt barn en nära stund tillsammans där vi sjunger, lyssnar, spelar på instrument och rör oss till musik. Rytmen, pulsen och melodin i musiken hjälper ditt barn till tal, motorik och rörelse.

Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de. Sannerligen, den som inte tar emot Guds rike som ett barn, han kommer aldrig dit in.

Luk 18:15-17