Tidningen "Klockrent"

Vår tidning Klockrent (tidigare Kyrkfönstret) ges ut sex gånger per år och delas ut till alla hushåll i Stenungsunds pastorat, (Norums och Ödsmåls församlingar).

Församlingsbladet delas ut av Postnord och räknas till kategorin samhällsinformation. Därför delas det även ut till Dig som har "Nej tack till reklam".

Du kan bläddra i tiningen direkt på skärmen med hjälp av den externa tjänster Issuu, eller ladda ner den som pdf här på hemsidan. Se nedan.

Senaste numret: Klockrent nr 3 - 2019 (delades ut maj 2019):

Arkiv församlingsbladet

Du kan ladda ner gamla och nya nummer av Klockrent (tidigare Kyrkfönstret) i .pdf-format. Du behöver installera Acrobat Reader eller motsvarande på din dator för att kunna se filerna.