Knivsta pastorat

Knivsta pastorat

I Knivsta pastorat firar vi gudstjänst varje söndag i alla kyrkor, med några få undantag per år. Välkommen att delta!

Fira gudstjänst

Välkomna till Svenska kyrkan i Knivsta lördagen den 27 januari och vad vi tror är en viktig dag för dig som ung ledare! Det väntar ett fullspäckat schema med gästföreläsning, workshops, gudstjänst och mat!

Ledardagen 2018

Kom till S:ta Birgittakyrkan den 5 december!

Kyrkofullmäktige

Kom till S:ta Birgittakyrkan den 5 december!

Körer för både små och stora.

Sång och musik i pastoratet

Körer för både små och stora.

-Statskuppen som inte är en statskupp-

Internationella bloggen

-Statskuppen som inte är en statskupp- Med partner på plats följer Svenska kyrkan utvecklingen i Zimbabwe. Peter Svensson är utsänd i södra Afrika. Läs hans blogg om maktspelet i Zimbabwe och landets framtid

Aktuellt från Knivsta pastorat