Knivsta pastorat

Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon: +46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat Webbplats

Knivsta pastorat

I Knivsta pastorat firar vi gudstjänst varje söndag i alla kyrkor, med några få undantag per år. Välkommen att delta!

Fira gudstjänst

Nu finns två möjligheter - i maj och juni.

Pilgrimsvandra i vår och sommar

Nu finns två möjligheter - i maj och juni.

Körer för både små och stora.

Sång och musik i pastoratet

Körer för både små och stora.

Svenska kyrkans sociala arbete kallas diakoni. Vi finns till för dig och dina tankar och funderingar.

Diakoni

Här finns aktuella utlysta tjänster inom Knivsta pastorat.

Här finns aktuella utlysta tjänster inom Knivsta pastorat.

Aktuellt från Knivsta pastorat

Prenumerera via RSS
Trodde du verkligen att jag skulle överge er? Trodde du att jag skulle lämna er åt ert öde? Det skulle jag aldrig göra, käre vän. Jag är mitt ibland er, även om ni inte kan se mig. När ni går vilse pekar jag ut den rätta vägen. Läs Kjell Dellerts tankar inför helgen.

Tankar inför helgen