Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon:+46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat

Kristen djupmeditation

Meditation kan hjälpa oss att stanna av, hinna ifatt, och lättare kunna vara närvarande och bättre hantera de situationer vi är i.

Meditation innebär att sitta sig till stillhet. Vi behöver balans i livet, med både vila och arbete. I vår tid har vi ofta för lite av paus. Vi rusar på och missar ofta både oss själva och andra. Meditationen påverkar också kroppen på ett positivt sätt. Den sänker blodtrycket, ger avspänning i axlar och nacke mm. Den är en trygg och långsam metod som både tränar vår uthållighet och minskar stress.

Alla är välkomna med den inriktning man själv vill ge i meditationen, den tro man har eller om man bara vill sitta sig till stillhet.

Vi träffas i S:ta Birgittakyrkans samlingssal varannan måndag kl.19.00.
För mer info kontakta:
Barbro Malmström, 0708-76 11 16
Birgit Andersson, 0730-58 89 55.

Varmt välkommen!