Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon:+46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat

Välkommen till Knivsta församling

I Knivsta församling finns S:ta Birgittakyrkan och den medeltida kyrkan S:t Stefans kyrka. Här finns något för alla åldrar. Stora och små, barntimmar, konfirmation, grundkurs i kristen tro och verksamhet för äldre är några exempel. I församlingen vill vi att vår verksamhet ska vara en plattform för att lära känna Gud, oss själva och varandra. Välkommen till vår gemenskap!

Inför söndagen så har du möjlighet att dela med dig av dina böneämnen och tända ett digitalt ljus på Svenska kyrkans Bönewebb: