KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.
Vårt KRAV-märkta kök
Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.
Matsedel v 46.
Måndag: Köttbullar och Makaroner/VegoBullar
Tisdag: Pasta med Lax och Citron/Spenatpasta
Onsdag: VildsvinsKalops och Potatis samt Rödbetor/VegoGryta
Torsdag: Potatisbullar/Blodpudding/Keso/Lingon
Fredag: Chicken Nuggets med Ris och Dinosås/VegoNuggets
Matsedel v 47.
Måndag: Stekt Falukorv och Rostad Potatis/Vegowürst
Tisdag: Fransk Fisksoppa med Bröd/Ost/Frukt/Löksoppa
Onsdag: Butterchicken och Ris/Butteroumph
Torsdag: Vegetarisk Hulkenpasta
Fredag: Tacogratäng med Gräddfil/VegoTacogratäng
Matsedel v 48.
Måndag: Kinagryta med Ris/Vegogryta
Tisdag: Pasta Indienne/Pasta Rosso
Onsdag: Korv&Mos/Vegokorv
Torsdag: Krämig Tomatsoppa med Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Pannkakor med Sylt&Grädde
Matsedel v 49.
Måndag: Korvstroganoff och Ris/Vegonoff
Tisdag: Panerad Fisk med Potatis och Kalla Såsen/Schnitzel
Onsdag: Raggmunk med Bacon&Lingon/Fejkon
Torsdag: Vegetarisk Biff med Bulgur och Dinosås
Fredag: Pasta Carbonara/Pasta Formaggio
Matsedel v 50.
Måndag: Kycklinggryta och Ris/Vegogryta
Tisdag: Vegetarisk Pyttipanna och keso
Onsdag: Nobel = Hemlig Meny
Torsdag: Köttsoppa med Bröd/Pålägg/Frukt/Grönsakssoppa
Fredag: Risgrysgröt med Skinkmacka
Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.