grönsaker med KRAV-märke
Foto: Mårten Gudmundhs

Vårt KRAV-märkta kök

Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav. Maten är KRAV-certifierad på nivå två av tre, vilket innebär att minst 50 procent av råvarorna ska vara ekologiska och därav minst 25 procent KRAV-märkta.

KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Matsedel v.39

Måndag: Kycklingbullar&Spagetti
Tisdag: Torskfärsgratäng&Potatis&Dinosås
Onsdag: Vegetarisk Bami Goreng
Torsdag: Minestronesoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Kebabgryta&Ris

Matsedel v.40

Måndag: Korvstroganoff&Ris
Tisdag: Fiskgryta&Rostad Kulpotatis
Onsdag: Pastagratäng med Biff&Gorgonzola
Torsdag: Indisk Linssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Potatisbullar&Lingonsylt

Matsedel v.41

Måndag: Currykyckling&Ris
Tisdag: Fisk med Frastäcke&Potatis/Kall Sås
Onsdag: Makaronilåda
Torsdag: Krämig Majssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Pyttipanna&Rödbetor

 

Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.

Med reservation för förändringar.