KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Vårt KRAV-märkta kök
Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.
Matsedel v 17.
Måndag: STÄNGT
Tisdag: Ört&Pankotoppad Fisk/Potatis/Kalla Såsen
Veg: Lins&Matvetepytt
Onsdag: Gratinerad Nötfalukorv/Ris
Veg: Ratatouille
Torsdag: Grönsakssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt/Rostade Frön
Fredag: Pasta/Kyckling/Curry
Veg: Currysås
Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.