Meny

Vårt KRAV-märkta kök

Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav. Maten är KRAV-certifierad på nivå två av tre, vilket innebär att minst 50 procent av råvarorna ska vara ekologiska och därav minst 25 procent KRAV-märkta.

KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.

Matsedel vecka 24

Måndag: Lasagne 

Tisdag: Korv Stroganoff med ris

 Onsdag: Lax med örtagårdssås och rostad kulpotatis

 Torsdag: Kökets val (inte soppa)

 Fredag: Kyckling Tikka Masala samt basmatiris

 

Matsedel vecka 25

Måndag: Pasta med vegetarisk sås

Tisdag: Currysås med vit fisk samt ris

Onsdag: Kökets val (inte soppa)

 Torsdag: Liten midsommartallrik

 Fredag: MIDSOMMARAFTON

 

Matsedel vecka 26

Måndag: Kebabgryta med bulgur

Tisdag: Laxpudding

Onsdag: Spagetti och köttfärssås

Torsdag: Kökets val (inte soppa)

 Fredag: Ostgratinerad tortellini med örtsås

 

 

Med reservation för ändringar.