grönsaker med KRAV-märke
Foto: Mårten Gudmundhs

Vårt KRAV-märkta kök

Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav. Maten är KRAV-certifierad på nivå två av tre, vilket innebär att minst 50 procent av råvarorna ska vara ekologiska och därav minst 25 procent KRAV-märkta.

KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Matsedel v.36

Måndag: Pasta med Tomatsås
Tisdag: Fransk Fiskgryta samt Rostad Potatis
Onsdag: Kalops och potatis samt rödbetor
Torsdag: Vegetarisk Biff med Ris och Dinosås
Fredag: Grekisk Moussaka med Tzatziki

Matsedel v.37

Måndag: Vegetarisk nudelwok med sojastrimlor
Tisdag: Panerad fisk med ris och currydressing
Onsdag: Korv&mos med picklad lök
Torsdag: Grönsakssoppa med nybakat bröd samt pålägg
Fredag: Pasta med skinksås

Matsedel v. 38

Måndag: Korvstroganoff och Ris
Tisdag: Torsk i Dill och Citronsås med Kokt Potatis
Onsdag: Currykyckling och Bulgur
Torsdag: Falafel med bulgur samt Vitlökssås
Fredag: Himmelsk Högrevsgryta med Ris


Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.