grönsaker med KRAV-märke
Foto: Mårten Gudmundhs

Vårt KRAV-märkta kök

Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.

KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Matsedel v 44. (Höstlov)

Måndag: Frysrensning
Tisdag: RestFest
Onsdag: Kocken kollar Frysen
Torsdag: Kökets Val
Fredag: Hänt i Veckan

Matsedel v 45.

Måndag: Korv/Mos/Rostad Lök/Gurkmajjo
Tisdag: Fisk/Pankot/Ris/Kalla Såsen
Onsdag: Gratinerad/Blomkål/Skinka/Potatis
Torsdag: Kyckling/Curry/Bulgur
Fredag: Spagetti/Köttfärssås

Matsedel v 46.

Måndag: Pasta/Skinksås
Tisdag: FiskGratäng/Potatis/Gröna Ärtor
Onsdag: Kikärtsgryta/Ris
Torsdag: Köttfärssoppa/Bröd/Pålägg/Frukt
Fredag: Potatisbullar/Bacon/Lingonsylt

Matsedel v 47.

Måndag: Köttbullar/Makaroner
Tisdag: Fiskfigurer/Potatis/Kalla Såsen
Onsdag: Thaigryta/Biff/Ananas/Ris
Torsdag: Pasta/Tomat/Ostsås
Fredag: Nuggets/Ris/Dinosås

Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.

Med reservation för förändringar.