KRAV-certifikatet för S:ta Maria Alsike finns att läsa i pdf-format här.

Vårt KRAV-märkta kök
Maten vi serverar lagas på plats. Köket fyller högt ställda miljökrav och är KRAV-certifierat på nivå Brons, vilket innebär att minst 30 procent av de totala livsmedelsinköpen består av hållbara livsmedel. Minst 20 procent av livsmedlen är KRAV-certifierade.
Matsedel v 34
Måndag: Pasta Bolognese/Sojafärssås
Tisdag: Stroganoff med Ris/Vegonoff
Onsdag: Pastasallad med Kyckling/Vegobitar
Torsdag: Pannkakor med Sylt och Keso/Champinjoncrepes
Fredag: Burgare med Bröd och Rostad Potatis/Vegoburgare
Matsedel v 35
Måndag: Korv och Potatismos/Vegokorv
Tisdag: Panerad Fisk och Potatis samt Kalla Såsen/Vegobiff
Onsdag: Thaigryta med Biff och Ris/Quorngryta
Torsdag: Krämig Tomatsoppa med Bröd/Pålägg/Fruktsa
Fredag: Nuggets med Ris och Dinosås/Vegonuggets
Till varje måltid serveras salladsbuffé, smör, bröd, mjölk och vatten.
Med reservation för förändringar.