Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Knivsta pastorat Besöksadress: Häradsvägen 2 B, 74142 KNIVSTA Postadress: Box 23, 74121 KNIVSTA Telefon:+46(18)341040 E-post till Knivsta pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mer än kunskap

På S:ta Maria skola förmedlar vi inte bara kunskap utan ger också eleverna möjlighet till att själva ta ansvar för sin inlärning. Vi vill stimulera elevernas nyfikenhet och ge dem verktyg för att våga utmana.

Skolveckan inleds med kapellsamling. Våra kapellsamlingar är en stund för reflektion kring ämnen, stora som små. Här får vi höra bibelberättelser, personliga upplevelser och inspirerande historier. Vi sjunger sånger tillsammans om gemenskap, bön och glädje. Vid slutet av varje kapellsamling får klasserna med sig en tavla tillbaka till klassrummet med ett budskap att tänka extra kring under veckan som kommer.

Värdegrund
För att konkretisera vårt värdegrundsarbete för både barn och vuxna har vi sammanfattat det i tre ord; trygghet, kärlek, respekt. Värdegrundsorden är mer än bara ord. De är förhållningssätt som är väl förankrade i vårt dagliga arbete och som genomsyrar hela verksamheten, från din första dag på S:ta Maria och framöver.

Gemenskap
Den största fördelen med en mindre skola som S:ta Maria är den sammanhållning och gemenskap som omfamnar alla som vistas här. På S:ta Maria har vi hög personaltäthet och en strävan efter att all personal ska ha en relation till alla elever. Alla barn är allas barn.