Samtalsgrupp för dig i sorg

För dig som har mist en nära anhörig, anordnar Knivsta pastorat samtalsgrupper två gånger per år. Tillsammans kan vi stödja varandra.

Ge dig själv tid att sörja

Tiden efter att man har förlorat sin livskamrat blir förändrad på många sätt. Det är gott att få dela sina erfarenheter med några som befinner sig i en liknande situation. Därför ordnar Svenska kyrkan i Knivsta två gånger per år sorgegrupper för dig som mist din make, maka, sambo eller särbo. Vi träffas sex gånger och varje träff har ett givet tema: min egen livsberättelse, tiden före dödsfallet, tillsammans kring döden, begravningen, vardagen och framtiden.

Varje deltagare ges tillfälle att berätta om sin sorg utan att bli avbruten eller kommenterad.

Sorgegruppen träffas på tisdagar klockan 15.30-17.30. Vi börjar i slutet av februari och håller på till början av maj. Vi inleder träffarna med kaffe/te och en smörgås. Det kostar ingenting att vara med.

Platsen är Raststället, Häradsvägen 2A, Knivsta. (Rött hus, snett över gatan från S:ta Birgittakyrkan, intill pastorsexpeditionen.) Gruppen leds av Karin Andersson, präst och Carl Stattin, diakon.

Anmäl dig till någon av oss senast den 1 februari.

karin.c.andersson@svenskakyrkan.se

carl.stattin@svenskakyrkan.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att ringa.

Hjärtligt välkommen att delta.