Vi har mötesplatser för små barn och deras föräldrar, gemenskapsträffar för äldre och ensamma, stöd till den som drabbats av sorg, ett rikt musikliv med våra egna körer och konserter, gudstjänster i pastoratets kyrkor och kapell.

vi har öppet

Kyrkan ska finnas mitt i livet med Jesus Kristus i centrum. Den ska, utifrån de levande traditioner som finns i bygden, med öppenhet för omvärlden, vara en medvandrare till människor i båda med- och motgång samt förmedla evangeliet för att tillsammans skapa vår gemensamma framtid.

Nu mer än någonsin prövas vår vision i Rättviks pastorat. Vi vill verkligen finnas här för dig! Tveka inte att höra av dig om du behöver oss, för t. ex. samtal, stöd eller tröst.

Tjänstgörande präst 0248-736 80

Vi kommer så långt det är möjligt att fortsätta med all verksamhet. ”Vi stänger inga kyrkor - vi ska finnas där, säger kyrkoherde Monica Jones.”

Rättviks pastorat följer givetvis händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför kan vi komma att behöva ställa in verksamhet/evenemang med kort varsel, så håll koll på hemsidans kalender, Facebook och Instagram. Annonsering i RättviksNytt skickas in långt i förväg och kan då ha fel uppgifter.