Foto: Carin Nallgård

Rättviks pastorat med Rättvik, Boda och Ore församling

Vi hjälper till att minska smittspridningen genom att följa myndigheternas riktlinjer. Efter de senaste restriktionerna har vi återigen ställt om och anpassat vår verksamhet. Behöver du samtal? Kontakta oss gärna på 0248-736 50. Vi har öppet i Rättviks kyrka, alla dagar kl. 09:00-16:00. Övriga verksamheter finner du i kalendern eller i RättviksNytt.

VIKTIG INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Vi följer regeringens och myndigheternas riktlinjer och beslut. Den senaste restriktionen då endast 8 deltagare får samlas gäller tillsvidare. Det gäller även vid dop, bröllop och övrig verksamhet. Begravningar undantages och upp till 20 personer får närvara vid avskedet.

Vi har inga gudstjänster (t.om. 24/1). Vi har återigen fått ställa om och erbjuder präst på plats i kyrkan, varje söndag kl. 11-13 i Rättviks kyrka. Präst på plats i Bingsjö, Boda och Ore - titta i hemsidans kalender eller RättviksNytt för datum och tider. Rättviks kyrka öppen alla dagar kl. 09-16.

Vi börjar med gudstjänster igen! Söndag den 31 januari - kl. 11:00 i Rättviks kyrka och kl. 16:00 i Boda kyrka. Endast förbokning, tel: 0248-736 50.

Orgelmusik i våra kyrkor - Se nedan eller Facebook för aktuell information/bokning.

Med reservation för ev. ändringar.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer