Konfirmeras som vuxen

Blev du inte konfirmerad som ung? Vi erbjuder möjligheten att konfirmeras som vuxen!

Innan konfirmationen samtalar du med en präst om vad kristen tro innebär.

DU MÅSTE VARA DÖPT FÖR ATT KONFIRMERAS
För att konfirmeras förutsätts att du är döpt. Konfirmationen bekräftar ditt dop. Kanske är du döpt som barn, är du inte det är du välkommen att bli döpt som vuxen.

Dopet är en gåva till dig där Gud lovar att dela ditt liv alla dagar till tidens slut och att gå med dig på alla dina vägar. Det betyder att oavsett hur livet är så är Gud närvarande.

Det är en lika stor gåva oavsett när i livet du döps - som barn, tonåring eller vuxen. Vid dopet blir du också medlem i Svenska kyrkan.

Kontakta gärna någon av våra präster för att få veta mer!

Jan Engqvist

Tomas Jansson