Foto: Lotta Haglund

Boda Diakoni & Mangrant

Välkommen att dela vår gemenskap!

boda församling behöver dig!

Diakonin
Våra sammankomster innehåller andakt, gemenskap, kaffe, m.m. För den som vill handarbeta har vi material att tillgå, både vad gäller stickning, virkning, broderi och sömnad. Annat material kan vi också skaffa om det finns önskemål. Det går alldeles utmärkt att delta i gemenskapen utan att handarbeta!

Mangrant

Diakonins mansgrupp som bl.a. ställer upp och möblerar (ställer fram och tar undan bord och stolar) vid arrangemang i prästgården.

Marthagruppen
Tar hand om kaffekokning, matlagning, bakning, när det är samlingar i Bodahus eller Boda kyrka.

Väntjänstgruppen
Vill göra en insats för medmänniskor t. ex. genom ett besök, sällskap på promenad, ett telefonsamtal, fika tillsammans, följa med till läkare m.m. På vårt äldreboende Backåkern är de också glada för besök.

Hösten 2020

TID Måndagar kl. 13-15 (7/9-7/12)
PLATS Bodahus, Boda kyrkby
Vi träffas utomhus när vädret tillåter, annars inne i Bodahus