Svenska kyrkan Ängelholm

Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26232 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon: +46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm Webbplats

Svenska kyrkan Ängelholm

Himmel och jord mellan land och hav. Välkommen till Ängelholms församling

Två av våra komministrar ska vara föräldralediga och en går i pension därför söker Svenska kyrkan i Ängelholm 2 vikarierande komministrar och en komminister till vår samarbetskyrka med ESF,  S:t Mikael.

Lediga tjänster

Två av våra komministrar ska vara föräldralediga och en går i pension därför söker Svenska kyrkan i Ängelholm 2 vikarierande komministrar och en komminister till vår samarbetskyrka med ESF, S:t Mikael.

Från den 1 oktober ändrar vi öppettiderna i växeln.
Öppet mellan 9-15

Nya öppettider i växeln

Från den 1 oktober ändrar vi öppettiderna i växeln. Öppet mellan 9-15

I den kan du läsa om allt spännande som händer i församlingen under hösten.

Kalendern är här!

Nu kan man hämta höstens kalender på biblioteket, turistbyrån, i våra kyrkor och församlingshem och på pergamus bokhandel. I den kan du läsa om allt spännande som händer i församlingen under hösten.

Här anmäler du dig till våra konfirmandgrupper

Anmälan till konfirmandgrupper

Här anmäler du dig till våra konfirmandgrupper

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer 4 gånger om året.

Om du vill ha en papperskalender finns den att hämta på alla våra församlinghem, i våra kyrkor, på turistbyrån och på biblioteket.