Kaffekopp med kaffe och runtomkring ligger fyra blommor som dekoration.
Foto: Jonna Axelsson

Caféer, luncher & träffar

Kom, umgås och ät en bit i vår!

I våra församlingsgårdar har vi många trevliga aktiviteter såsom luncher, caféer och andra träffar. Dessa består oftast av en lättare måltid eller fika, en andakt och ett program med föredrag, musik eller något annat underhållande och spännande. Läs mer nedanför om vad som händer i vår.

Onsdag 4 maj

14.00-16.00 Café Hjärtat på Åvalla församlingsgård. Café Hjärtat är öppet för alla som önskar en stunds gemenskap. Kom och gå när du vill under denna tid. Vi har inga gemensamma aktiviteter utan vi trivs i varandras sällskap. Fika finns att köpa. Kerstin Lindfors och Marianne Bengtsson alternerar att vara där.

Torsdag 5 maj

14.00 80-årskalas på Åvalla församlingsgård. Årets 80-åringar i församlingen inbjuds via separat inbjudan.

Onsdag 11 maj

14.00-16.00 Café Hjärtat på Åvalla församlingsgård. Café Hjärtat är öppet för alla som önskar en stunds gemenskap. Kom och gå när du vill under denna tid. Vi har inga gemensamma aktiviteter utan vi trivs i varandras sällskap. Fika finns att köpa. Marianne Bengtsson.

Fredag 13 maj

17.00 Vårsupé på Åvalla församlingsgård. Välkomna våren med en trerätters och sång och musik med Sofia och Sara Thorén och Kristian Ramhov förstås. Andakt. Kostnad 120 kr. Anmälan mellan 4/4 – 9/5 till 0431-43 75 00.

Onsdag 18 maj

14.00-16.00 Café Hjärtat på Åvalla församlingsgård. Café Hjärtat är öppet för alla som önskar en stunds gemenskap. Kom och gå när du vill under denna tid. Vi har inga gemensamma aktiviteter utan vi trivs i varandras sällskap. Fika finns att köpa. Annika Brunkestam Waak.

Torsdag 19 maj

18.00 Vårsångskväll i Höja församlingsgård. Höja Sångare under ledning av Ingrid Häggström hälsar våren med traditionell vårsång. Kom med oss och sjung! Gratis kyrkbil genom taxi 171 70.

Fredag 20 maj

17.00 Messy church i S:t Mikael. Mat, lek, gemenskap och andakt. För alla åldrar.

Kaffe med ett hjärta i mitten och en bulle.

Café Hjärtat

Café Hjärtat är öppet för alla som önskar en stunds gemenskap på onsdagar mellan klockan 14.00 och 16.00.

Caféer, luncher, Stickkontakten m.m.
Annika Brunkestam Waak
Maila Annika

Vårens kalender med motiv av vårblommor.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.