Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26237 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon:+46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm

Småbarn och familj

Barns funderingar om livets små och stora frågor är viktiga och något som kyrkan tar på allvar. Vi har verksamhet för barn och familjer med öppen förskola, babycafé och babyrytmik. Här finns utrymme för utveckling i både lek och allvar.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.