Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26237 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon:+46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm

Vuxen

I Svenska kyrkan Ängelholm finns många utrymmen och former där du får tillfälle att träffa, lära och utvecklas tillsammans med andra.

Förutom våra många träffar, föreläsningar, luncher och caféer finns det stora möjligheter att hjälpa till genom frivilligarbete. Det ideella engagemanget är ett gott givande, men också något som kan ge väldigt mycket tillbaka.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.