Händer.

Vuxen

I Svenska kyrkan Ängelholm finns många utrymmen och former där du får tillfälle att träffa, lära och utvecklas tillsammans med andra. Vi har bland annat caféer, luncher, träffar, körer, pilgrimsvandringar, föreläsningar och dans.

Förutom våra många träffar, föreläsningar, luncher och caféer finns det stora möjligheter att hjälpa till genom frivilligarbete. Det ideella engagemanget är ett gott givande, men också något som kan ge väldigt mycket tillbaka. Läs om vårt ideella arbete i Kalender m.m.

Träd som blommar.

Caféer, luncher & träffar

Kom, umgås och ät en bit i vår!

Fiol ligger ovanpå ett papper med noter.

Körer för vuxna

Glädjen att sjunga förenar många av oss - i Ängelholms församling finns körer med många olika inriktningar. Att sjunga i kör handlar, givetvis, om att sjunga men också om gemenskap och att få känslan av att utvecklas och lära tillsammans med andra. Välkommen du också!

En person står vid en glad smiley och en pil som är ritade på asfalten.

Livskvalité

Vårens tema: Välmående. Livskvalitékvällarna i vår har rubrikerna "Livskvalitet och lycka, vad säger forskningen?", "Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.” (Joh 1:5) och "Välmående".

Kyrkoherde sitter i en blå soffa.

FREDTalks

Samtal med spännande personer om intressanta och viktiga ämnen inom tro, liv, vetande och samhälle på Åvalla församlingsgård. Vårens andra FREDTalks är ETT NYTT LAND UTANFÖR VÅRT FÖNSTER med Alen Bibic och Almen Bibic.

Kaffe med ett hjärta i mitten och en bulle.

Café Hjärtat

Café Hjärtat är öppet för alla som önskar en stunds gemenskap på onsdagar mellan klockan 14.00 och 16.00.

Kvinna med ryggsäck går i ett rapsfält.

Pilgrimsvandring

I vår är det flera pilgrimsvandringar. Följ med ut!

Träd, blommor och en soffa där det står plats för alla.

Kom och var med i trädgården! Det gör gott för kropp och själ!

På tisdagar klockan 10.00-12.00 kan du vara med och arbeta i vår trädgård som ligger bakom Åvalla församlingsgård, Södra kyrkogatan 3. Trädgårdsgruppen startar igen 14 mars.

Kvinnor dansar i en ring och håller ena handen på axeln på personen framför sig och ena handen framför sitt egna hjärta.

Helig dans i vår

Helig dans är en dansform som dansas tillsammans i en ring i långsamt tempo med enkla steg. Musiken är varierande med alltifrån folkmusik, modern och klassisk musik. Det är tre tillfällen med helig dans under våren.

Vårkalendern med ett foto på ett träd som blommar.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.