Musik i sommar

Kom och lyssna på någon av sommarens konserter och musikgudstjänster.

Obs! All musikverksamhet, musikkvällar t.o.m 21 juni är inställt pga pandemin.

Lördag 20 juni - midsommardagen

15 Friluftsgudstjänst vid Ängelholms kyrka.
Rasmus Ringborg, sång och Samuel Edwardsson, gitarr. Fredrik Höggren. Obs! Ej inställd.

Söndag 28 juni - Musikgudstjänst i sommarkväll - OBS! INSTÄLLT

Onsdag 1 juli - musik i sommarkväll - obs! inställt

18.00 i Heliga korsets kapell
”Titanic, Såsom i himlen, 1939...”. Toner från film och musikal med Ingrid Pommer Brorson och Heléne Thomasson. Vi bjuder på go-fika. Britt-Marie Petersson.

Söndag 12 juli - musikgudstjänst i sommarkväll - OBS! INSTÄLLT

18.00 i Höja kyrka

torsdag 16 juli - sommarkväll - OBS! INSTÄLLT

18.00 på Rebbelberga kyrka
”Thank You for the Musik”. Musik av Björn Ulvaeus och Benny Andersson ur Kristina från Duvemåla, ABBA m.m. Andakt. Förtäring 40 kr. Beställ gratis kyrkbil via taxi 171 70. Heléne Thomasson och Britt-Marie Petersson.

SÖNDAG 19 JULI - 6:E SÖNDAGEN EFTER TREFALDIGHET

15 Friluftsgudstjänst vid Höja församlingsgård.
Carolina Söderman sjunger och spelar piano.

söndag 19 JUlI - musikgudstjänst i sommarkväll - OBS! INSTÄLLT

18.00 i Rebbelberga kyrka
”Gröna små äpplen”…och andra sånger på svenska om tro, hopp och kärlek. Mjuka och välkända svenska vis-, pop- och schlagerklassiker om livet i det stora och det lilla. Hög igenkänningsfaktor utlovas. Carolina Söderman, sång och piano, Janne Andersson, slagverk. Therèse Andrée Kjellström.

söndag 26 juli  - musikgudstjänst - OBS! omställt till friluftsgudstjänst

18.00 i S:t Mikael
Obs! Endast friluftsgudstjänst ej musikgudstjänst. Jonas Hallabro.

Augusti

lördag 1 augusti - lördagsmusik - OBS! INSTÄLLT

fredag 7 augusti - ljusgudstjänst - OBS! INSTÄLLT

23.00 i Ängelholms kyrka
S:t Mikael Gospel med komp bjuder på traditionsenligt drag i natten med mycket ljus och hopp!

lördag 8 augusti - lördagsmusik - OBS! INSTÄLLT

söndag 9 augusti - musikgudstjänst i sommarkväll - OBS! INSTÄLLT

18.00 i Höja kyrka
”Espri och melankoli”. Ingrid Larsson Hultkvist spelar piano och orgel i kända mästares sällskap. Fredrik Höggren.

lördag 15 augusti - lördagsmusik - OBS! INSTÄLLT

söndag 16 augusti - musik i sommarkvällen - OBS! INSTÄLLT

18.00 i Rebbelberga kyrka
”Touch my soul”. En själfull konsert från hjärta till hjärta, mellan himmel och jord. Jazz, soul och gospel i möte med den svenska sommaren. Elisabeth Melander, sång, Martin Berggren, piano och Cecilia Weissenrieder, cello.
Cecilia Reuter.

onsdag 26 augusti - musikcafé

19.00 i S:t Mikael
”En sång till livet”. S:t Mikael Vokalensemble sjunger sånger från filmer och musikaler tillsammans med instrumentalister. Servering till självkostnadspris.

söndag 30 augusti - musikgudstjänst

18.00 i S:t Mikael
”Små sånger - stora ord”. Gospelkören One nation under ledning av Jonas Engström sjunger. De blandar sånger från senaste skivan med vanliga, traditionella gospellåtar. Jonas Hallabro.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.