Hav och strand.

Musik i sommar

Kom och lyssna på någon av sommarens konserter och musikgudstjänster.

Augusti

Fredag 5 augusti - Ljusgudstjänst

23.00 i Ängelholms kyrka.
S:t Mikael gospel med komp. Präst: Fredrik Höggren.

Lördag 6 augusti - Lördagsmusik

12.00 i Ängelholms kyrka.
”Squeak like a girl”. Musik av kvinnliga tonsättare från 1900- och 2000-talet. Duo ElbaEbba Eriksson och Ella Kjellberg, klarinett.

Tisdag 9 augusti

18.00-21.00 Höja sommarcafé i och vid Höja församlingsgård. Program ca 19.15.
Sång och musik med Frida. Gemenskap med mat, prat, program och andakt. Här finns något för alla åldrar. Förutom programmet finns det möjlighet till fotboll, boule och andra aktiviteter. Gratis kyrkbil via taxi 171 70.

Lördag 13 augusti - Lördagsmusik

12.00 i Ängelholms kyrka.
”Franska klanger en svensk sommardag”. MOSAIK trioElisabeth Nilsson, flöjt, Josephine Bastian, cello, Katerina Moskaleva, piano.

Söndag 14 augusti -  Musikgudstjänst

18.00 i Höja kyrka.
”Wonder Women”. Kvinnliga hjältar i musiken. Sarah Hagen, pianist och Marit Sjödin, cello spelar och berättar om de kvinnliga kompositörerna, bland andra Clara Schumann, Melanie Bonis och Laura Netzel. Präst: Fredrik Höggren.

Lördag 20 augusti - Lördagsmusik

12.00 i Ängelholms kyrka.
”3 gånger 6, del 4”. Ingrid Larsson Hultkvist spelar orgelmusik av Bach, Mendelssohn med flera.

Söndag 21 augusti - Musikgudstjänst

18.00 i Rebbelberga kyrka.
”Touch my soul”. En varm och själfull musikgudstjänst från hjärta till hjärta, mellan himmel och jord. Elisabeth Melander, sång, Cecilia Weissenrieder, cello och Martin Berggren, piano sjunger och spelar jazz, soul, visa och gospel i ett innerligt möte med publiken. Präst: Emma Stene Jernqvist.

Onsdag 24 augusti - Musikcafé

19.00 i S:t Mikael.
"Grit Quartet”. Nyutsprungen Folkmusikkvartett. Oskar Reuter, nyckelharpa, Jonatan Larsson, dragspel, Anna Perers, hardanger d´more, Anna Larsson, gitarr och sång.

Söndag 28 augusti - Musikgudstjänst

18.00 i S:t Mikael.
”Små sånger om stora ord”. Gospelkören ”One nation” under ledning av Jonas Engström. Fredrik Höggren.

Onsdag 31 augusti - Musikcafé

19.00 i S:t Mikael.
”En sång till livet”. S:t Mikael Vokalensemble tillsammans med instrumentalister bjuder på en rad musikallåtar och andra härliga låtar som en hyllning till livet. Fika serveras till självkostnadspris.

Skivomslag.

CD-skiva

Ingrid Larsson Hultkvists nya CD-skiva finns till försäljning i kyrkan och på församlingsexpeditionen.

Kalender m.m. som är rosa och har rosor som motiv.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.