Snödroppe med texten behöver du någon att prata med?

För dig som behöver någon att prata med

Om du behöver någon att prata med kan du kontakta präster eller diakoner. Du kan även prata med diakon i Ängelholms kyrka helgfria onsdagar och prata med jourhavande präst via telefon, mejl eller chatt.

Behöver du någon att prata med?

Om du vill ha någon att tala med kontakta diakoner och präster via församlingens växel tel. 0431-43 75 00.

Diakon i Ängelholms kyrka

Diakon finns tillgänglig för samtal i Ängelholms kyrka helgfria onsdagar klockan 13-15.

Du kan även kontakta jourhavande präst för akut samtals- och krisstöd. Jourhavande präst har öppet alla kvällar kl 21.00 - 06.00. Du kan ringa om du är ledsen, rädd, orolig eller känner dig ensam.

Ring 112 och be att få bli kopplad till Jourhavande präst.

Du kan även chatt och mejla, mer information finns på Svenska kyrkans hemsida: https://www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast

Vi finns här för dig! Ta hand om dig!

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

En silvrig ask format som ett hjärta och dekorerat med ett kors ovanpå.

Själavård - Vård av själen

Behöver du någon att prata med?