Svenska kyrkan Ängelholm Besöksadress: Södra Kyrkogatan 3, 26237 ÄNGELHOLM Postadress: Box 1079, 26221 ÄNGELHOLM Telefon:+46(431)437500 E-post till Svenska kyrkan Ängelholm

Leva vidare-grupp

Att förlora en nära anhörig kan röra upp många känslor; sorg och saknad men också frustration och många frågor väcks. Att leva vidare i tomheten efter en nära anhörigs bortgång kan vara outhärdligt svårt. Hur ska man hitta tillbaka till livet igen? Hur ska man orka leva vidare?

Du som har mist make, maka, partner eller sambo inbjuds personligen, via brev, till en samtalsgrupp med andra som befinner sig i samma situation.
Gruppen leds av en präst och en diakon. Gruppen träffas vid fem tillfällen och samtalar kring olika tema som är aktuella i samband med ett dödsfall.

Det kan var en hjälp i den egna sorgen att få sätta ord på det man känner och dela det med andra som befinner sig i samma livssituation.

Diakoniexpeditionen

Öppet för telefonsamtal och besök
Måndag till torsdag mellan kl. 13 och 15

Adress:
Åvalla församlingsgård (Södra Kyrkogatan 3)

Enskilda samtal sker utanför denna tid men kan bokas.
Du når diakoniexp. via församlingexp. på tel. 0431-43 75 00.