Pratbubbla med texten FREDTalks.

FREDTalks Podcast

Lyssna på FREDTalks digitalt! Nu kan du lyssna på det senaste FREDTalks - ”PENGAR – Mammon, livets mening eller något däremellan” med Lennart Albertsson, verksam inom EFS och författare till boken ”Gud om Pengar”.

Kyrkoherde sitter i en blå soffa.

FREDTalks

Samtal med spännande personer om intressanta och viktiga ämnen inom tro, liv, vetande och samhälle på Åvalla församlingsgård. Nästa FREDTalks ”Om det heliga…” är 29/9 med kyrkoherde Fredrik och gäst Åke Sandstedt.

Höstlöv.

I vår kalender kan du läsa vad som händer i hela vår församling. Kalendern utkommer fyra gånger om året.