Kontakt

Frustuna församling Besöksadress: Frustuna prästgård, 64691 GNESTA Postadress: Frustuna Prästgård, 64691 GNESTA Telefon: +46(158)22100 E-post till Frustuna församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen! Här hittar du information om våra verksamheter. I menyn längst uppe till vänster hittar du mer utförlig information om verksamheter, dop, bröllop, begravning och våra kontaktuppgifter.

Terminsstart denna vecka!

Nu äntligen börjar vårterminens alla verksamheter. Såväl öppna grupper som grupper man anmäler sig till, ex körer och barnklubbar.
Varmt välkomna!

Ny assistent på 75% sökes

Vill du jobba i församlingen?

Ny assistent på 75% sökes

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Startar i december. Anmäl dig nu.

Sorggrupp

Startar i december. Anmäl dig nu. Många menar att sorg går över med tiden. Vi vet att sorgen inte går över av tid utan av att vi bearbetar den.

Samtalen kan röra allt; stort som smått. Kanske funderar du på något i din livssituation eller något som rör din tro eller livsåskådning.

Samtal och stöd

Stilla dagar på Stjärnholm 18-21 januari

Jesus skapar tro

Stilla dagar på Stjärnholm 18-21 januari

Den 10 mars. En dag för återhämtning och vila.

Stilla dag i Frustuna kyrka och Prästgård

Den 10 mars. En dag för återhämtning och vila.

En kväll i månaden bjuder församlingen in till ett par timmars  anspråkslös  samvaro där vi tillsammans lagar mat och äter middag.

Fredagsmys - för ung som gammal. Ensam eller familj.

En kväll i månaden bjuder församlingen in till ett par timmars anspråkslös samvaro där vi tillsammans lagar mat och äter middag.

Vi söker dig som har en säng, ett rum eller vrå där en behövande ung människa kan känna sig trygg

Alla kan göra något

Aktuellt från Frustuna församling