Konfirmation 2021/2022

Nu öppnar vi för anmälan till konfirmation.

Välj det konfirmationsupplägg som passar dig. Inbjudan till konfirmation med Frustuna församling. Gäller dig som är född 2007 eller tidigare.

Vad är konfirmation?

Vi utforskar kristen tro och olika livsfrågor som tar sin utgångspunkt i konfirmandernas liv. Duger jag som jag är? Vad har Gud med mitt liv att göra? Vad är meningsfullt och hur tänker jag om livet, döden och kärleken? Vad kan vi göra för klimatet, för djur och natur?

Anmälan till konfirmation
Du är fri att välja vilket konfirmationsupplägg du vill, det har ingen betydelse vilken församling du tillhör. Anmäl i formuläret nedan.

Har ditt barn särskilda behov?
Då går det bra att höra av sig till Ida Fransson i Frustuna församling (kontaktuppgifter längst ned på sidan) så försöker vi ”skräddarsy” konfirmandläsningen så att den passar ditt barn. Vi har även erfarenhet av och kan erbjuda konfirmation för särskole-elever.

KICK-OFF  31 augusti

Vill du veta mer om konfirmation? Då är du välkommen på vår kick-off där vi berättar om konfirmation, svarar på frågor.
Klockan 17.00 -17.30 är det digital kickoff, vill man vara med på den klickar man på länken som finns på hemsidan. LÄNK TILL KICKOFF
Klockan 18.00 – 19.30 har vi kickoff vid Prästgården med fika och information. Man kan då träffa både unga och vuxna ledare, få chans att ställa frågor. Kom ensam, med en kompis, ett syskon eller en förälder!

APRILKONFA

Träffas i Tingshuset tisdagar jämna veckor klockan 16 – 18. Start i september.

En mindre grupp (max fem) där vi har möjlighet att forma träffarna utifrån de behov som finns i gruppen. Kommer inte ha några övernattningar eller läger.

Konfirmeras i april 2022.

Ansvarig: Ida (pedagog) 070 – 297 64 15, ida.fransson@svenskakyrkan.se

Konfirmationen är avgiftsfri

Ida Fransson
ida.fransson@svenskakyrkan.se

ANMÄLAN I FOMULÄRET NEDAN

MAJKONFA

Träffas i Tingshuset tisdagar ojämna veckor klockan 16 – 19. Start i september.

Vår förhoppning är att vi ska kunna åka på läger tillsammans, en helg under hösten och ett längre läger under våren, men på grund av Corona kan vi inte lova något säkert.

Konfirmeras i maj 2022.

Ansvarig: Johanna (präst) 070 – 245 41 21, johanna.scherp@svenskakyrkan.se

Konfirmationen är avgiftsfri

ANMÄLAN I FOMULÄRET NEDAN

Ida Fransson

Barn och ungdom - Pedagog

Johanna Scherp

Präst

Daga församling erbjuder ytterligare en konfirmandläsning med start senare i höst.
Assisi konfa

Vi möts varannan vecka och deltar i vissa gudstjänster. Vi kommer även att ha ett helgläger med övernattning på hemmaplan. Resan till Assisi planeras till veckan före midsommar 2022 med tåg och vi upplever länder och städer i Europa under resan. Assisi är en charmig liten stad i mellersta Italien där helgonet Franciskus levde på medeltiden. Vi vandrar i det vackra landskapet, har konfirmandpass på klostret där vi bor och njuter av den italienska glassen. Under hemresan stannar vi till i Wittenberg, Tyskland, och lär oss mer om Martin Luther.

Start: november 2021
Kostnad: Ingen avgift

Kontaktperson: Pär Friberg, kyrkoherde 076-145 70 73 eller par.friberg@svenskakyrkan.se

Anmälan: Daga församlings hemsida eller direkt till kontaktperson Pär Friberg (se ovan).

Läs mer https://www.svenskakyrkan.se/daga/konfirmation