Konfirmation 2022/2023

Vem är konfirmationen för?
Konfirmationsläsning erbjuds alla i åk 8. Det är dock ett erbjudande som kvarstår livet ut. Konfirmationen anpassas efter vem du är. Vuxen som ungdom. Den kan också läsas enskilt eller tillsammans med andra. Är du nyfiken på att veta mer, kontakta Ida Fransson (kontaktuppgifter finner du längst ned)

Konfirmation 2022/2023

Hemma-KONFA
Vi träffas i Tingshuset varannan tisdag klockan 16.00 – 17.30. Startar i september och ungdomarna konfirmeras i april. En mindre grupp (max fem ungdomar) där vi har möjlighet att forma träffarna utifrån de behov som finns i gruppen. Gruppen kommer inte ha något läger, kanske bestämmer vi oss för att ha någon övernattning tillsammans.

Läger-KONFA
Vi träffas i Tingshuset varannan tisdag klockan 16.00 – 18.30. Startar i september och ungdomarna konfirmeras i maj. Den här gruppen kommer åka på läger tillsammans, en helg under hösten och ett längre läger under påsklovet.

Konfirmation i Daga församling
Läs mer om konfirmationen som Daga församling erbjuder här

Har ditt barn särskilda behov?
Då går det bra att höra av sig till Ida Fransson i Frustuna församling (kontaktuppgifter längst ned på sidan) så försöker vi ”skräddarsy” konfirmandläsningen så att den passar ditt barn. Vi har även erfarenhet av och kan erbjuda konfirmation för elever i anpassad grundskola.

Anmälan till konfirmation 2022/2023 är öppen!

Här anmäler du dig till konfirmationen. Glöm inte att kryssa i vilket upplägg du anmäler dig till.