Vad händer i församlingen?

Glöd är Frustunas församlingstidning och en kanal med alla våra församlingsbor. Den utkommer fyra gånger per år och du hittar den i din brevlåda eller här på webben.

Ändrat utgivningsdatum

Den 24 juni skulle nästa nummer finnas i era brevlådor. Tyvärr har tidningen försenats pga sjukdom. Tidningen kommer delas ut den 1 juli istället och till fritidshushåll den 5 juli.

Med önskan om en skön sommar!

VINNARE korsordet glöd #4

Vinnare av förra numrets korsord är:

Ingrid Ångström
Ulla-Britt Larsson

Ni har vunnit boken:
”Man blir människa igen”

I vanliga fall ber vi er komma till Prästgården för att hämta er vinst, men i dessa tider undanber vi besök och vi kommer istället att posta boken hem till er.

LÄS PÅ WEBBEN
Klicka på bilden nedanför så kommer du till en digital version av bladet där du kan bläddra mellan sidorna.

FÅ HEMSKICKAD
Tidningen delas ut till alla som är boende i Frutsuna församling, sommarnumret kommer även ut till fritidsboenden i församlingen. Är du utsocknes? Vill du ha tidningen hemskickad utan kostnad? Ring expeditionen: 0158-22100 eller mejla frustuna.forsamling@svenskakyrkan.se

Har du idéer om vad vi kan skriva om i bladet?
Kontakta informatör Sofia Arman.

Sofia Arman

Informationsassistent