Vuxenkörer

På grund av Corona har denna verksamhets paus. Skapa och upplev körglädje i församlingens olika körer.

Körglädje

- En kör för glada amatörer som gillar att sjunga.

Vi sjunger kända andliga visor och den klassiska allsångsrepertoaren. Vi sjunger ofta enstämmig och ibland tvåstämmig.  Körövningen förgyller vardagen för glada sångare. Lika viktigt är det att umgås med varandra och att driva gemensamma projekt. Kören medverkar också på evenemang inom församlingen och ute i samhället. Du blir också indragen i andra trevliga arrangmang som Brasafton eller framträdande på träffpunkten. Ledare Klaus-Henning Schütt

Repetition Onsdagar, kl 11.00 - 13.00 i Frustuna prästgård

Frustunakören

- Är en blandad kör för alla som gillar att sjunga i stämmor.

Repertoaren är ganska så varierad och sträcker sig från 1600-talet till idag. Det blir en musikalisk resa från motet till poplåt och från andlig till folklig. Musiken väljer vi tillsammans för att det ska kännas bra för alla som sjunger i kören. Cohens Halleluljah, en jazzmotett, gospel, musik för kör och orkester av Mozart eller Bach, enkla Taizé sånger, vackra romantiska körsatser, vi får mycket till. Alla körsångarna är jättenöjda och ser fram emot terminsstarten för att sjunga och för att träffas.
Ledare Klaus-Henning Schütt

Repetition Onsdagar, kl. 19.00 - 21.00 i Tingshuset, Tingshusgatan 12 i Gnesta.

Vi söker fler korister!

Välkomna att börja sjunga i någon av våra körer, kontakta körledaren eller kom till ett övningstillfälle!

Klaus-Henning Schütt