Verksamhet för vuxna

Här hittar du verksamheter anpassade för vuxna, välkomna!

Sopplunch på verandan

Vill du umgås över en tallrik soppa? Välkommen till onsdagar på Frustuna Prästgårds glasveranda. Denna mötesplats är öppen för alla. Kom och träffa nya och gamla vänner.

Mötesplats & Café i Torsåker

Välkomna till Torsåker på café och Mötesplats, två sätt att träffas och umgås tillsammans. I höst har vi sju tillfällen inbokade, vi ses!

Livsstegen

Välkommen med din anmälan till en samtalsgrupp som startar den 14 september. Gruppen är till för alla oss som känner att livsproblem – stora som små – har gjort att vi har hamnat fel i tillvaron.

Kraftsamling

Vet du om att vi har en friskvårdsgrupp inom "musik & hälsa"?

Engagera dig

I Frustuna församling finns det många möjligheter att bidra, vare sig man är intresserad av mänskliga rättigheter, gudstjänstliv, handarbete eller miljöfrågor.

Pilgrimsvandring

Välkommen på pilgrimsvandring i och runt Gnesta. Nästa vandring sker den 3 september.

Om det är någon verksamhet för vuxna, med eller utan barn, som saknas - tveka inte att ringa till församlingen.