Foto: Pexels

Klubbar

För barn i årskurs 2-7. Temat för våra barngrupper är Frälsarkransen. Anmälan via formuläret nedan.

TISDAGSKLUBB
För årskurs 2 – 4. Tisdagsklubben kommer att ha Guds-pärlan som tema.

Tisdagar klockan 14.00 - 16.00 i Tingshuset. Vi börjar med mellanmål, därefter fyller vi tiden med t.ex. pyssel, prat om viktiga saker och lekar. Träffen avslutas med en andakt. En gång per termin är vi med på en mässa i kyrkan.

Start vecka 3, uppehåll vecka 8, 13 och 14. Avslutning under vecka 22. Vi deltar i högmässan i frustuna kyrka söndag 10 mars kl 11.

Ledare: Ida, Carina och Erika

ONSDAGSKLUBB
För årskurs 5 – 7. Onsdagsklubben kommer att ha Jag-pärlan som tema.

Onsdagar klockan 14.00 - 16.00 i Tingshuset, Vi börjar med mellanmål, därefter fyller vi tiden med t.ex. pyssel, prat om viktiga saker och lekar. Det vi ska göra planeras av de som går i klubben tillsammans med ledarna. Träffen avslutas med en andakt. En gång per termin är vi med på en mässa i kyrkan.

Start vecka 3, uppehåll vecka 8, 13 och 14. Avslutning under vecka 22. Vi deltar i melloandakten i Frustuna kyrka fredag 15 mars kl 18.

Ledare: Ida, Carina och Erika

Glöm inte att välja vilken klubb.