Nyfiken på höstens verksamheter?

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen till de verksamheter som intresserar dig.

Kom och prova nåt nytt i höst! Kanske vill du prova sjunga i kör, vara scout, träffa andra småbarnsföräldrar, mötas och samtala om en god bok eller prova på meditation?

Känner du att du skulle vilja göra något för någon annan och är nyfiken på att vara volontär? Är du ung och skulle vilja träffa andra ungdomar? 

Oavsett vem du är, vad du tror på och vad du vill, så är du varmt välkommen!

Klicka på bilderna för att komma till respektive verksamhet.

 

Mats Björk
Tillförordnad kyrkoherde

När snöflingor dalar och lägger sitt täcke, vi stänger vårt fönster och tänder ett ljus. Nära varandra, vi ser lågan lyser, vi söker oss närmare, värmer varann.
(Mats Björk, 2005)  

När höstmörkret faller jag tänker på honom som gick genom mörker för kärlekens skull. Jag skulle leva och vandra i ljuset, trots mörker omkring mig, jag är inte rädd.  

Jag vill hälsa dig välkommen till de verksamheter du är intresserad av och också uppmuntra dig till engagemang i det du särskilt brinner för.  

Hösten är på många sätt en vacker tid på året med sprakande färger, frukter och bär. I väntan på ännu en vinter samlar vi i våra lador, sylt tappas upp i glasburkar och någon hugger ved. I kyrkan kör höstens verksamheter i gång med en stor bredd för alla åldrar. Vi behöver få vara tillsammans, inte minst när höstmörkret sänker sig, dela liv, sång, glädje och sorg.

Vi söker oss närmare