Nyhetsarkiv

Samlad översikt av publicerade nyheter från Piteå församling. Information och verksamhet.

Nyheter och information från Piteå församling

Feriejobb som cafévärdar

Publicerad:

Piteå församling driver kyrkstadscaféet i S:t Mary-huset i Öjeby kyrkstad. Under sommaren, mellan 26/6-4/8, behöver vi förstärkning med två cafévärdar.

Guider sommaren 2023

Publicerad:

Under sommaren, mellan den 26/6- 4/8, söker Piteå församling två guider. Arbetet innebär att guida i våra kyrkor i Piteå och Öjebyn samt kyrkstaden. I arbetsuppgifterna ingår också viss städning samt att vara behjälplig i S:t Mary-caféet vid behov.

Vill du arbeta i Sommarkyrkan?

Publicerad:

Piteå församling söker dig som vill planera och leda aktiviteter med barn, som har ett sång- musik- eller teaterintresse. Det är ett plus om du kan spela ett instrument. Sång, musik och teater blir användbart då sommarkyrkan bland annat planerar och leder aktiviteter för barn och familj i församlingen.

Sångstund och andakt på äldreboenden

Publicerad:

Med jämna mellanrum besöker församlings personal äldreboenden i kommunen för sångstund och andakt. Här hittar du vårens program.

Arbeta på kyrkogården i sommar

Nu söker vi ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2023

Verksamhetsnyheter från Piteå församling

Terese först ut i "Möte Med Människor"

Publicerad:

Terese Lindbäck delar med sig av sin berättelse om att pilgrimsvandra 80 mil till Santiago de Compostela. Välkommen till EFS-kyrkan i Piteå tisdag 7/2.

Kurs i kristen tro - Alpha

Publicerad:

Har du frågor om livets mening och om kristen tro? Gå Alpha och utforska livet i en vänlig, generös och varm miljö.

Konsert med mello-tema och semlor

Publicerad:

Välkommen på fettisdagsfest med mello-tema på Furubergskyrkan. Barnkörkonsert och servering av semlor.

Föreläsning på samernas nationaldag

Publicerad:

Välkommen till föreläsning på samernas nationaldag, med rubriken ”Nya perspektiv på den samiska befolkningen i Pitebygdens jordbruksbyar”. Måndag 6 feb kl. 19.00 i Tallhedskyrkan.

"Till dig som längtar" rogivande stund i kyrkan

Publicerad:

Enkelhet, musik, ljuständning och sinnesro. Delade tankar om vardagslivet. Välkommen till Öjeby kyrka på torsdagar och Piteå kyrka på söndagar.