Piteå församling

I vardag och helg, glädje och sorg finns vi här för varandra. Vår värdegrund – alla människors lika värde och värdighet utmynnar från att varje människa är en avbild av Gud. Älskad och omsluten precis som vi är. Välkommen till Svenska kyrkan, Piteå församling.

Slutligt valresultat - en förbättring!

Onsdag den 6 oktober blev den slutliga sammanräkningen av kyrkovalet för Piteå församling klart. Piteå församlings valdeltagande blev en förbättring från tidigare kyrkoval - 21, 39% år 2021 mot 2017-års valresultat på 21,37%.

Slutligt valresultat

Öppen kyrka

Öppettider:
Öjeby kyrka: vardagar kl. 08.00-14.00.
Piteå kyrka: mån, ons-fre kl. 08.00-14.00.

Obs! Tisdagar är Piteå kyrka reserverad för meditation.
Torsdagar och fredagar kan kyrkorna vara upptagna för begravningar.

Aktuellt från Piteå församling

Prenumerera via RSS

Fler nyheter...

Du hittar fler nyheter i vår nyhetslista.

Nyhetslista

Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ladda ner appen Kyrkguiden

Volontär i Piteå

Här hittar du aktuella volontäruppdrag i Piteå församling.

Se uppdrag