Piteå församling

Kontakt

Piteå församling Besöksadress: Nygatan 23, 94131 PITEÅ Telefon: +46(911)274000 E-post till Piteå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Piteå församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg. Tillsammans går vi genom livet.

Det finns plats för alla! En efter en startar vårens verksamheter, och du är välkommen. Tack vare dig som är medlem kan församlingen erbjuda all denna verksamhet!

Vårstart som ger energi!

Meditation i Piteå kyrka startar onsdag 24 januari kl. 12.00. Ge dig själv en stund i tystnad, stillhet och vila.

Ge dig själv en stund i tystnad

Välkommen till vårens Liten och stor för barn 0-6 år med föräldrar eller andra vuxna.

Liten och stor - nu kör vi!

Just nu söker vi två administrativa assistenter. Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2018.

Lediga tjänster

I vinternumret av Gloria blickar vi tillbaka på tidningens sju utgivningsår. Vi möter intervjupersoner från tidigare nummer och ställer frågan: Vad hände sedan? Numret landar i brevlådan 27 december.

Läs senaste numret av Gloria

OBS - ny lokal! Vi är numera på Kyrkcenter, Nygatan 23 i Piteå. Välkommen till ett mångkulturellt café, start 20 januari.

Vårstart för Café Nyfiket

Nu startar församlingen S:t Mary, en modell för
att skapa ett meningsfullt arbetsliv för alla.

Välkommen till S:t Mary!

Nu startar församlingen S:t Mary, en modell för att skapa ett meningsfullt arbetsliv för alla.

Varje år döps ett hundratal personer i Piteå församling. De flesta är barn, men även unga och vuxna. Vid varje dop hängs en glasängel upp i kyrkorna i Piteå församling, och nu vill vi få låta dem sprida glädje hos den som är döpt.

Dopfestgudstjänster januari 2018

Söndag 28 januari fortsätter vi på vår resa i alfabetet. Nu är vi framme vid bokstaven H. Välkommen kl. 18.00 till Öjeby kyrka.

Alfabetsresan med Lars och Lars

Välkommen du som vill ha en stunds gemenskap med härliga

Bo Lundman på årets första Guldkorn

Välkommen du som vill ha en stunds gemenskap med härliga människor. Kom de gånger du kan. Gratis fika, trevliga föreläsningar. Terminsstart: onsdag 24 januari kl. 13.00.

För dig 26-60 år som är nyfiken på körsång.
Inga förkunskaper behövs! Start torsdag 25 januari.

Nystart i vår: körskola

För dig 26-60 år som är nyfiken på körsång. Inga förkunskaper behövs! Start torsdag 25 januari.

Öppen kyrka

Öppettider:

Öjeby kyrka: vardagar 8.00-14.00.
Piteå kyrka: mån-tis, tors-fre 8.00-14.00.
Välkommen att sitta i ro, vila tankarna lite, eller be en bön.

Aktuellt från Piteå församling

Prenumerera via RSS