Piteå församling

Kontakt

Piteå församling Besöksadress: Nygatan 23, 94131 PITEÅ Telefon: +46(911)274000 E-post till Piteå församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Piteå församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg. Tillsammans går vi genom livet.

Välkommen till höstens mötesplatser som erbjuder gemenskap och delaktighet, oavsett om du sjunger i kör eller vill prova meditation. Höstfoldern delas ut 29/8 till alla hushåll i Piteå församling.

Nu startar höstens verksamheter

Vi kan hjälpa dig med bokning av dop, vigsel och begravning, hyra av lokaler, boka, telegram, kyrkogårdsärenden med mera.

Kontakta oss

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

I sommar utsågs Anna-Stina Eriksson, diakon i Piteå församling, till Årets Pitebo. Utmärkelsen får hon för sitt arbete och engagemang för integration och mångkulturella mötesplatser.

Anna-Stina är Årets Pitebo

Program med musik och ord fredag 2 september kl. 19.00 i Storstrand kursgård, Öjebyn.

Sång och stillhet med Frälsarkransen

Konsert i Piteå kyrka söndag 28 augusti kl. 18.00, med Helena Holmlund och Jon Sjödin. Välkommen!

Vackra toner med Bach i kyrkan

Möte med människor startar tisdag 6 september kl. 13.00. Teologie doktor Bengt Eriksson är gäst.

Höststart för Möte med människor

I höst är det dags igen för Ideellt Forums Idédagar, en mötesplats för ideellt engagemang i Svenska kyrkan.

Var med på Idédagar

Under Öjeby kyrkmarknad 1-3 juli samlades 171 185 kr in till Svenska kyrkans internationella arbete för stödinsatser mot torkan och svälten i Zimbabwe och Etiopien.

Tack!

Prästbloggen

Pedagogbloggen

Öppen kyrka

Öppettider:

Öjeby kyrka: vardagar 8.00-14.00.
Piteå kyrka: Mer information kommer.

Aktuellt från Piteå församling