Piteå församling

Kontakt

Piteå församling Besöksadress: Nygatan 23, 94131 PITEÅ Telefon: +46(911)274000 E-post till Piteå församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Piteå församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg. Tillsammans går vi genom livet.

Gå på äventyrsjakt och hjälp Smulan hitta sina vänner Flisan, Pricken, Nosis och Tofsen som gömmer sig någonstans i kyrkstaden.

Nyhet - Hjälp Smulan!

Under juli månad har du möjlighet att äta våfflor i mysig kyrkstadsmiljö. Välkommen till Kyrkstadsmuseet på Sockengränd i Öjebyn.

Kyrkstadscafé

Vi kan hjälpa dig med bokning av dop, vigsel och begravning, hyra av lokaler, boka, telegram, kyrkogårdsärenden med mera.

Kontakta oss

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Välkommen till två musikkvällar i Piteå kyrka under Piteå dansar och ler.

Musik i sommarkväll

Välkommen till två musikkvällar i Piteå kyrka under Piteå dansar och ler.

Välkommen till en händelserik sommar som också lovar andningspauser längs vägen. Här hittar du sommarens program:

Vad händer i sommar?

I sommarnumret av Gloria är fokus barns röster i samhället och i kyrkan. Mark Levengood berättar om sitt engagemang för barns rättigheter.

Läs sommarnumret av Gloria

Välkommen till kyrkogårdsdag i Långträsk söndag 14 augusti kl. 10.30.

Kyrkogårdsdag i Långträsk

Välkommen till kyrkogårdsdag i Långträsk söndag 14 augusti kl. 10.30.

Följande händer och har hänt på Piteå församlings kyrkogårdar.

Sommar på kyrkogården

Följande händer och har hänt på Piteå församlings kyrkogårdar.

Ett läger för ensamstående föräldrar tillsammans
med barn från 3 år och uppåt!

Läger i Jäckvik

Ett läger för ensamstående föräldrar tillsammans med barn från 3 år och uppåt!

Prästbloggen

Pedagogbloggen

Öppen kyrka med guidning

Sommartider:

Öjeby kyrka: vardagar 29 juni - 5 augusti 10.00-17.00.
Piteå kyrka: vardagar 29 juni - 5 augusti 10.00-19.00.

Aktuellt från Piteå församling