Piteå församling

Kontakt

Piteå församling Besöksadress: Nygatan 23, 94131 PITEÅ Telefon: +46(911)274000 E-post till Piteå församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Piteå församling

Vi finns här för dig i glädje och sorg. Tillsammans går vi genom livet.

Välkommen till höstens mötesplatser som erbjuder gemenskap och delaktighet, oavsett om du sjunger i kör eller vill prova meditation. Höstfoldern delas ut 29/8 till alla hushåll i Piteå församling.

Nu startar höstens verksamheter

Vi kan hjälpa dig med bokning av dop, vigsel och begravning, hyra av lokaler, boka, telegram, kyrkogårdsärenden med mera.

Kontakta oss

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning

Bokning

Livet är fullt av stora händelser, dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Lördag 1 oktober med bland annat utdelning av
Bibel för barn och Dopänglar.

Barnens fest för hela familjen

Lördag 1 oktober med bland annat utdelning av Bibel för barn och Dopänglar.

Spännande och vackra kombinationer av ord och musik bjuds det på helgen 8-9 oktober i Öjeby kyrka. Välkommen till tacksägelsehelg och tacksägelsemässa.

Tacksägelsehelg i Öjeby kyrka

Dopfest 2 oktober - Dopfestgudstjänst, en gudstjänst med sång och musik, ljuständning, körsång och mycket mer.

En ängel i ditt liv!

Temafrukost 8/10 med Psykologen Thomas Nilsson som delar med sig av sina gedigna kunskaper.

”Allt kan summeras i tre frågor”

Varje måndag träffas ett gäng för en enkel lunch, kreativ verkstad och en meditativ stund. Välkommen till Vägen vidare i Margretelund, mötesplatsen för dig från 18 år och uppåt.

Mötesplats för ny riktning i livet

Vecka 38 och vecka 39 besöker Piteå församling alla åttondeklassare inom församlingens geografiska område för att berätta om konfirmation. Här kan du läsa mer om alla händelser det kommande året och hur du anmäler dig.

Konfirmation i Piteå församling 2016/2017

Genom tiderna har människor sökt sig till pilgrimsleder runt om i världen, och nu finns det möjlighet för dig att prova.

Pilgrimsleden

Att mista en närstående är svårt på många sätt. Höstens sorgegrupper på dag- och kvällstid startar i oktober.

Leva vidare - samtalsgrupp om sorg

Prästbloggen

Pedagogbloggen

Öppen kyrka

Öppettider:

Öjeby kyrka: vardagar 8.00-14.00.
Piteå kyrka: Stängt 12/9-9/10 för borttagning av bänkar. Under tiden hålls gudstjänster i Kyrkcenter.

Aktuellt från Piteå församling