Other languages with Google Translate

Bokning

Livet är fullt av stora händelser. Dop, bröllop och begravning är några av dem. Församlingsexpeditionen hjälper till med att boka tid och plats utifrån era önskemål.

Här finns även möjlighet att få svar på praktiska frågor som till exempel lån av brudkrona eller dopklänning och val av lokal till dopfika.

På församlingsexpeditionen kan du också boka begravning. Ofta görs bokningen via en begravningsbyrå, men det går bra att kontakta oss direkt.

Boka via telefon, e-post eller besök oss

Telefonnummer: 0911-27 40 00
Telefontid: Vardagar 8.00–16.00, lunchstängt 12.00-13.00
E-post: pitea.forsamling@svenskakyrkan.se
Postadress: Nygatan 23, 941 31 Piteå
Besöksadress:
Församlingsexpedition, Kyrkcenter, Nygatan 23,
öppet: mån-fre 8-16 (lunch 12-13).
Församlingsexpedition, Margretelund, Affärsgatan 17,
öppet: tis och tors 8-12.

Guidning

Guidning av Piteå kyrka, Öjeby kyrka, kyrkstad och visningsstuga.
Ta chansen att lära dig mer om några av Piteås kulturskatter.
Boka via: Eva Werner 0911-27 40 28

Bokningsförfrågan

Det går även bra att kontakta oss via formuläret nedan.
Fyll i och skicka formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Formulär

så här behandlar vi dina personuppgifter

När du bokar dop, vigsel eller begravning kommer vi att hantera dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsförordning. Vi hanterar namn, personnummer, adress, telefonnummer och eventuellt medlemskap i Svenska kyrkan. Personuppgifterna används för att kunna leverera tjänsten till dig och för att vi ska kunna uppfylla kraven i Kyrkoordningen och tillhörande bestämmelser. Vi kan även komma att till tredje part lämna ut eller hämta in personuppgifter för att vi ska kunna fullgöra våra tjänster. Exempel på en tredje part är en begravningsbyrå. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: (öppnas i nytt fönster)