Vreta klosters församling Besöksadress: Löjtnantsgatan 1, 59071 Ljungsbro Postadress: Box 64, 59070 Ljungsbro Telefon:+46(13)63658 E-post till Vreta klosters församling

Välkommen till Vreta klosters församling! Här kan du fira gudstjänst, fika på caféet, sjunga i kör eller träffas på någon av alla de mötesplatser som finns i församlingen.

Kyrkis

Kyrkis på fredagar!

bergs församlingshem kl 10-12.

Välkomna alla bebisar, småbarn och vuxna till öppen förskola. Tillsammans sjunger vi sånger, fikar och pratar. Det är svårt att veta vem som pratar mest, barnen eller de vuxna.

Detta är en öppen verksamhet och du behöver inte anmäla dig innan, det är bara att komma.

Det bjuds på fika och mikro finns om du vill ta med mat och värma den.

Kontaktperson är Annie Wernersson, 013-655 83.