Vreta klosters församling Besöksadress: Löjtnantsgatan 1, 59071 Ljungsbro Postadress: Box 64, 59070 Ljungsbro Telefon: +46(13)63658 E-post till Vreta klosters församling Webbplats

Välkommen till Vreta klosters församling! Här kan du fira gudstjänst, fika på caféet, sjunga i kör eller träffas på någon av alla de mötesplatser som finns i församlingen.

Läs om det som är aktuellt i församlingen just nu.

Läs om det som är aktuellt i församlingen just nu.

Vem är Gud? Var kommer ondskan ifrån? Varför finns ensamhet? Vad händer efter döden? Vad är meningen med mitt liv? Under konfirmandtiden får du möjlighet att fundera och prata om dem.

Konfirmand