Diakonigrupp

Församlingen har också en diakonigrupp vars uppgift är att fira födelsedagar och göra hembesök.

Diakonerna i församlingen engagerar denna grupp som besöker de församlingsbor som fyller 85 och 90 eller mer och vill ha besök, och uppvaktar dem med en blomma.

Två gånger om året arrangerar gruppen också 80-årskalas för alla medlemmar som fyllt 80 år den senaste tiden. Då bjuds på en trerätters middag och underhållning.

Vill du vara med i diakonigruppen, kontakta diakonen.

Britta Karlsson