Ljungsbro café & second hand

Café mitt i Ljungsbro med gott fika för både mun och samvete. Här finns också second hand-prylar till försäljning.

Öppettider 2018

Tisdag-fredag    10.00-17.00
Lördag                 10.00-14.00

avvikande öppettider

Torsdag 6 december stänger vi 16:00.
Stängt mellan 23 december och 7 januari.

Besöksadress: Centralplan 5, Ljungsbro
Telefon: 013-682 00

I caféet finns pastasallad, matpaj, hembakat kaffebröd, kulglass från Sia, kaffe, te, läsk och andra kalla drycker. Mycket är ekologiskt, närodlat och rättvisemärkt.

I second hand-delen finns porslin, glas, lampor och andra interiörsaker samt leksaker och kläder.

Föreståndare

Helén Johansson

Ansvarig Ljungsbro café & second hand

Vill du bidra?

Gåvor till second hand

Dina gåvor inger hopp och en möjlighet till förändring för de människor vi möter.
Lämna gärna dina gåvor under våra öppettider.
Tack för ditt bidrag!

Volontär

Du behövs! Som volontär ställer du din tid, ditt engagemang och dina färdigheter – ibland även din direkta yrkeskompetens – till förfogande. Det är med och driver en uppskattad mötesplats, samtidigt som du får nya perspektiv och se och lära nytt. Du får en diakonal/social erfarenhet och du är med och gör skillnad.

Varje ny volontär får fylla i en intresseanmälan, intervjuas och erbjuds en introduktion.

Volontärer är oavlönade, men inbjuds till volontärträffar.

Föreståndare Helèn säger välkommen in! Bild: Hanna Hummelbo